Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Весілля / 5 дивних, але дієвих секретів щасливого шлюбу

5 дивних, але дієвих секретів щасливого шлюбу

Рано чи пізно, більшість з нас збереться заміж і тоді ці поради дуууже знадобляться, тим більше, що кожна з них має наукове обгрунтування.

gettyimages-113287633_793x1019.jpg (45.2 Kb)
Не виходь заміж за зовнішність
Journal of Family Psychology опублікував дані дослідження, в якому говориться: красиві чоловіки - погані чоловіки. В університеті Теннесі, дослідники зняли на камеру 82 пари молодят коли вони обговорювали різні проблеми в шлюбі. У тих парах, де чоловік був дуже привабливим, простежувалася сумна закономірність: він набагато менше звертав увагу на слова і почуття дружини.

Спілкуйся зі щасливо заміжніми подругами
Як б не дивно це звучало, розлучення і розставання - річ заразна. Дослідники проаналізували дані 5205 чоловіків і жінок і виявили, що розлучення близького друга або подруги збільшує ймовірність розлучення у тебе самого на цілих 75%. У той же час, коли в твоєму оточенні переважають щасливі пари або ж коли ти заохочуєш подругу працювати над відносинами і зберігати їх, то, як правило, і сама відчуваєш щастя у відносинах зі своїм партнером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-7 найпоширеніших помилок при підготовці до весілля

Обережніше з його мамою
Недавнє дослідження, проведене в Мічиганському університеті, показало, що ризик розлучення в перший рік після весілля, підвищується на цілих 20%, якщо у дружини занадто близькі і тісні відносини з мамою чоловіка. Ще більш шокуюче відкриття: якщо у чоловіка близькі стосунки з батьками дружини, то ризик розлучення, навпаки, знижується на ті ж 20%. Дівчина сприймає поради свекрухи, як критику на свою адресу або ж його мама починає грати роль "третього гравця" в парі, що теж згубно для відносин.

Не лінуйся займатися сексом
За даними дослідження, проведеного в британському університеті Уорвік, сімейні пари, які збільшили кількість сексу від разу на місяць до рази на тиждень, відчули підйом щастя, зіставний з збільшенням доходу на 30000 фунтів. Дослідники проаналізували анкети 16000 чоловік і прийшли до висновку, що регулярний секс робить людей набагато більш щасливими, ніж надбавка до зарплати або грошовий виграш у лотерею.

Чим більше гостей, тим краще
Думаєш, що весілля на 300 осіб - пережиток минулого і марна трата грошей? Дослідники готові з тобою посперечатися. Вчені з університету Вірджинії виявили зв'язок між великою кількістю гостей на весіллі і щасливим шлюбом. Тільки 30% пар, у яких було 50 і менше гостей, можуть назвати свій шлюб успішним, а у тих, хто запросив на весілля 150 і більше людей цей відсоток дорівнює 47. Дослідники пояснюють це тим, що велика кількість свідків шлюбу накладає на подружжя певну відповідальність, перешкоджаючи думки про розлучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 25.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2891

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: