Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Школа кохання / 4 причини, чому ти продовжуєш відносини без майбутнього?

4 причини, чому ти продовжуєш відносини без майбутнього?

Ти відчуваєш, що відносини себе вичерпали, але не знаходиш в собі сил, щоб сказати "Давай розійдемось?, натомість продовжуючи ці муки. Чому і навіщо розповість МіЛеді.

1442998523_u-menya-otnoshenija-s-zhenatym-muzhchinoj1.jpg (17.28 Kb)
Залежність
Дитина, з якою погано поводилися у дитинстві, назавжди залишається залежним. Бо саме таке відношення є еталоном любові. Проблема в тому, що емоційну залежність зовсім необов'язково провокують крайності. Важкі відносини - це не завжди жорстокість. Крім того, наша пам'ять має властивість витісняти все погане. Тому, якщо ти ніяк не можеш розірвати відносини, які тебе не влаштовують, - можливо, тобі варто поговорити про це з фахівцем і пошукати причини в дитинстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:9 фраз, які не варто говорити тим, у кого проблеми

Гіпервідповідальність
Перфекціонізм і "синдром відмінниці" - стани, які дуже сильно ускладнюють життя багатьом жінкам. І в сферу відповідальності потрапляє все, в тому числі і партнер. Це історія про "як же я його кину, він же без мене пропаде!".

Низька самооцінка
Людям з низькою самооцінкою важко розірвати безперспективні відносини, тому що вони впевнені, що потім таких відносин не буде. Ніколи! Кому вони потрібні, такі безпорадні й убогі? Треба триматися за партнера, який зглянувся до такої нікчеми.

Стереотипи
Тобі може здатися, що стереотипи ніяк не впливають на твоє особисте життя, але насправді це не так. Неможливо жити в суспільстві і не реагувати на сигнали, яке це суспільство тобі посилає. У разі розриву відносин, на жаль, ти, швидше, отримаєш осуд, ніж підтримку. "Давай, перебирай мужиками, старою дівою залишишся", "Сильна і незалежна, чи що? Старість з кішками зустрінеш!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 15.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1829

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: