Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 5 типів подруг, від яких варто тікати

5 типів подруг, від яких варто тікати

Деякі жінки з тобою зовсім не дружать. Вони тобою маніпулюють. Затишно сидять на твоїй шиї, тягнуть енергію або поїдають твій мозок. Чайною ложечкою. На щастя, їх легко розпізнати.

image36439.jpg (25.55 Kb)
Заздрісниця
Вона може бути прекрасною в усіх відношеннях людиною, але заздрість зіпсує все. Не тому, що вона не зможе тримати свою заздрість при собі. Зможе. Ви ж подруги. Просто їй неодмінно захочеться отримати все те, що вже є у тебе. І вона цього доб'ється, будь впевнена. І тільки потім усвідомить, що їй самій цього взагалі не хотілося. І хто буде в цьому винен? Абсолютно вірно, ти. А нічого було труїти їй душу своїми досягненнями, так-так.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:6 дивовижних секретів спілкування

Егоїстка
Їй взагалі не цікавить твоє життя, зате дуже цікавить можливість розповісти тобі, як справи у неї. Ти говориш: "Маша, мені погано, він мене кинув". А Маша задирає бровки і відповідає: "О! Погано! Знаєш, я вчора замовила суші, і привезли таку погань, ну таку гидоту - я думала, що помру, так мені було погано".

Рятівниця
Навіть якщо у тебе взагалі немає жодних проблем і ти збиралася поговорити з рятівницею про відпустку, у неї знайдеться для тебе готова інструкція. Вона скаже, що тобі терміново потрібно сісти на дієту кефіру, бо з таким тілом на пляжі з'являтися не можна. Рятівниці приємно відчувати себе твоєю турботливою матусею. І, що вже там, приємно тебе карати, коли ти не слухаєшся. Жах, так?

Нещасна жертва
Всі, рішуче всі ображають цю тендітну жінку. А якщо її чомусь ніхто не ображає цілий місяць, бідолаха захворює несмертельною, але важковиліковною гидотою. Питається, хто витирає їй сльози, годує її котика і лається з сантехніками, які неправильно поставили унітаз в її квартирі? Ти звісно.

Ідейна
У цієї все життя у грудях горітиме революційне полум'я. А ти будеш регулярно давати їй гроші на порятунок чергового дикого кота, якого вона чомусь зловила, - інакше опинишся бездушною тварюкою. А ще м'ясожеркою. Просто тому, що ти не вегетаріанка, як вона. Загалом, біжи від неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

20:40, 01.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 3720

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: