Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 5 ознак того, що ти справжня подруга

5 ознак того, що ти справжня подруга

Як перевірити, чи справжня у вас дружба? Ніяк. Тільки часом. А ось дізнатися, чи справжня ти подруга, дуже легко.

2014031953296b6c856c5.jpg (24.61 Kb)
Ти делікатна й тактовна
Є думка, що тільки близька подруга ніколи не побоїться сказати правду. Але правдою часто називають критику, причому критику неконструктивну і образливу. Всі знають свої недоліки і не хочуть, щоб на них зайвий раз звертали увагу. Якщо ти відчуваєш такі речі, якщо вмієш тактовно обходити гострі кути, ти прекрасна подруга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як швидко ти зможеш забути колишнього?

Ти завжди готова її підтримати
Ти все одно у будь-який час примчишся на допомогу . І будеш її втішати до ранку. Тому що для неї це важливо. Тому що вона дійсно переживає. І ти думаєш про це, а не про те, як же це нерозумно - страждати за якусь дурницю.

Ти не відмовишся від подруги, що б не трапилося
Є така приказка: любиш мене - люби і мого пса. Звучить трохи грубо, але, загалом, в ній вся суть справжньої дружби. Якщо твоїм близьким не подобається твоя подруга, ти попросиш їх тримати свою цінну думку при собі. Якщо ваш спільний знайомий запрошує на вечірку тільки тебе і просить не говорити подрузі про це, ти туди не йдеш. І запрошень від цієї людини більше не приймаєш.

Ти не порушуєш її кордони
Неважливо, наскільки подруга з тобою відверта. Ти можеш знати про неї взагалі все: про її здоров'я, про її стосунки з батьками, про її почуття, про її мрії. Але ти розумієш, де проходить межа. Є речі настільки особисті, що про них не можна говорити нічого, навіть якщо тебе посвятили в усі подробиці. Не можна давати поради, не можна висловлювати свою точку зору, не можна пропонувати поговорити про це. Можна тільки слухати і кивати.

Вона може повністю тобі довіряти
У всьому. Це найголовніше. Якщо вона може повністю тобі довіряти, їй дуже пощастило. І тобі теж пощастило, до речі. Тому що ми цінуємо тих, хто ніколи нас не зрадить. І самі їх не зраджуємо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 02.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1852

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: