Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Школа кохання / 6 порад, як не втратити друзів, зустрічаючись з хлопцем

6 порад, як не втратити друзів, зустрічаючись з хлопцем

Люди насправді змінюються після вступу у відносини з новим партнером і стають більш схожими на нього, ніж на своїх друзів. Зрозуміло, це неминуче, але є кілька способів, як зберегти дружбу, не приносячи її в жертву свого особистого життя.

x_300ac79e.jpg (35.39 Kb)
1. Знайдіть час побачити один одного
У всіх свої справи, але якщо дружба вам дійсно дорога, знайдіть час побачити один одного, незалежно від обставин. Листування в соціальних мережах не замінить живого спілкування.

2. Зустрічайтеся разом
Якщо твої друзі теж у відносинах, зустрічайтеся парами. Це відмінний спосіб подружитися і весело проводити час в одній великій компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 способів покращити відносини прямо зараз

3. Будь готова надати підтримку
Якщо твоя подруга відчуває неприємності, вислухай її і дай зрозуміти, що ти завжди готова прийти їй на допомогу в скрутну хвилину. Вона відповість взаємністю.

4. Будь самостійною
До речі, зовсім не обов'язково проводити весь вільний час з друзями. Адже у тебе цілком можуть бути і особисті справи, які не потребують участі друзів і чоловіка, чи не так?

5. Зберігай своє "я"
Відносини мають тенденцію перетворювати "я" в "ми". Це, звичайно, мило, але старайся зберігати свою індивідуальність і ніколи не випускати з уваги, якою ти була раніше.

6. Ви як і раніше друзі
Зберігати відносини з людьми - складна робота. Вони дорослішають, виходять заміж, заводять сім'ї. Однак у цьому немає нічого такого, що може перешкодити вам залишатися добрими друзями як і колись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 08.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1445

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: