Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Сім’я і відносини / 7 помилок, які хлопець може пробачити будь-якій дівчині

7 помилок, які хлопець може пробачити будь-якій дівчині

[b]1. Фраза "я подумаю про це завтра".[/b] Дуже дієвий психологічний посібник з виживання. Особливо, коли сьогодні не хочеться драїти квартиру, варити борщ і з'ясовувати стосунки з чоловіком.

001_love_triangle_2.jpg (254.14 Kb)
[b]2. Запізнення на побачення.[/b]Так, їй трішечки соромно. Але так вона ж не навмисно змусила бідолаху чекати її під пам'ятником або біля кінотеатру! Вона ж заради нього старалася: витягала на світло ошатний костюмчик, підбирала сумочку, а потім всього лише на хвилинку зайшла в Інтернет ...

[b]3. Розбита машина.[/b]Ну переплутала газ з гальмом, ну закарбувала старенький "Фольксваген" свого чоловіка бампер нового"Майбаха" керуючого банком.Так що тепер - за це пиляти її і пиляти?

4. Пристрасть до телесеріалівА поридати? А відволіктися від сірих буднів і повсякденної суєти? А допомогти нам жити і розібратися з проблемами? Всі вони, рідні - мильні опери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 ідей, щоб підкорити чоловіка інтелектом

5.Пестливі слова "Котик, мені потрібна нова шуба! Торішня, мій пупсик, вже вийшла з моди". Котик, він же пупсик, він же зайчик тихо сатаніє і відкриває гаманець. Тільки б його кішечка відстала.

6. Дурниці. Як казав Жванецький, жінки бувають двох видів: жах які дурні і диво, які дурненькі.Стало бути, жінці і прощати не треба, якщо вона таке "диво" по визначенню.

7. Слід від праски на його улюбленій сорочці. Спробуйте протерти перекисом водню (1 ч.л. на склянку води). Можна замаскувати місце вишивкою або декоративною наклейкою. Але щось мені підказує, що потрібно купити нову сорочку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

02:00, 14.07.2016
Автор: maryna2
Переглядів: 1960

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: