Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Сім’я і відносини, Корисні поради / 15 хвилин - секрет вдалого першого побачення

15 хвилин - секрет вдалого першого побачення

Часто стається так, що перше побачення плавно переростає в останнє. Чоловіки одноголосно відповідають, що справа у неправильних манерах жінки. Ми спробували з'ясувати яку стратегію поведінки повинна обрати жінка, аби таки точно припасти до душі кавалеру.
1440138184_1.jpg (70.42 Kb)

Де зустрітися?

Найкраще побачитися на нейтральній території, наприклад, в кафе, парку. Можна сходити на цікаву виставку або концерт.
Не варто сидіти і розмовляти в машині або на лавці в торговому центрі.

Чому побачення має бути коротким?

15-20 хвилин цілком достатньо. Домовтеся разом випити кави в середині дня. Якщо претендент вам не до душі, навіщо тягнути час. А якщо навпаки, тоді можна призначити другу зустріч. Так зросте інтерес. Тільки не треба моментально йти, якщо чоловік вам зовсім не сподобався. Це образить людину.

Менше говоріть, більше слухайте

Чоловікам подобається, коли їм приділяють увагу. Спитайте у нього чим він захоплюється, які фільми і музику любить, як проводить вільний час. У розмові він розкриється, і ви про нього більше дізнаєтеся. Якщо чоловік робить натяки на швидке зближення, не йдіть на це. Переведіть розмову на іншу тему. Чоловіки не люблять доступних жінок.

Про що мовчати?

Не розповідайте на першому побаченні про своїх колишніх, уникайте скарг на життя. Якщо ви почнете відразу засипати його своїми проблемами, другого побачення не буде. Уникайте сарказму, представники сильної статі не люблять мудрування.Розмов про роботу теж треба уникати. Ви зустрілися, щоб налагодити сферу особистого життя, а не обговорювати робочі проблеми.

Хто платить?

Не пропонуйте кавалеру розділити витрати навпіл. Не позбавляйте його функції захисника і здобувача. Просто на початку зустрічі спитайте, скільки він готовий витратити на обід.

Тепло подякуйте йому за проведений час. Скажіть, що вам було приємно і цікаво. Доброзичливе, привітне ставлення до співрозмовника - гарантія того, що він запросить вас на друге, третє і т.д. побачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 17.11.2016
Автор: Марина
Переглядів: 1978

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: