Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 5 конфліктів, які повинна пережити кожна пара

5 конфліктів, які повинна пережити кожна пара


Відносини - це не завжди ваніль, романтика і солодкі поцілунки. Відносин - це перш за все робота. Важка, копітка робота.

9874_photo-66640066_389629953-1080x720.jpg (33.72 Kb)

Тому не дивно, що кожна з нас може не витримати і в один прекрасний вечір закотить своєму чоловікові скандал - нерви-то не залізні!

Насправді нічого страшного в цьому немає. Наприклад, американський сімейний психолог Джейн Грір стверджує, що сварки і з'ясування відносин - це не завжди погано. Важливо тільки говорити про те, що тебе не влаштовує, а не просто кричати на свою другу половинку.

За словами Джейн Грір, якщо партнери не будуть обговорювати все, що їх не влаштовує, вони почнуть пригнічувати в собі злість і образу і ніколи не будуть щасливі. А щоб відчути в повній мірі гармонію і взаєморозуміння, пара просто зобов'язана пройти через деякі труднощі і прийти до спільної думки з приводу важливих життєвих аспектів. Яких саме - читай в нашій добірці.

Фінанси


Грошове питання - один з найважливіших аспектів відносин. Що для однієї людини здається річчю першої необхідності, в очах другого може виглядати як марнотратство. Поговоріть з ним про те, скільки грошей можете і будете витрачати на різні речі, без чого обійтися не можете, а на чому можна заощадити. Важливо, щоб у пари сформувалося однакове розуміння того, як розпоряджатися грошима із загального сімейного бюджету.

Секс


Ще один не менш важливий, ніж фінанси, аспект відносин. Якщо сексуальне бажання у партнерів виникає з різною частотою, необхідно відверто про це поговорити і домовитися про ту регулярності, яка влаштує обох. Якщо це питання не вирішити, у пари будуть виникати часті сварки, один або обидва партнери можуть завести роман на стороні і шлюб може розпастися.

Гнів


Практично в будь-яких відносинах трапляються ситуації, коли чоловік або дружина зриваються на другій половинці. Після розмови на підвищених тонах важливо проаналізувати, що конкретно вас так розлютило, і постаратися більше не повертатися в такий стан. Завжди, коли ви будете відчувати прилив злості, робіть паузу в розмові, заспокоюється і продовжуйте обговорення без емоцій, які можуть поранити близької людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-Що завжди роблять закохані чоловіки: ТОП 7 речей
-Сім ознак того, що він вас більше не кохає
-ТОП 10 найдурніших жіночих вчинків, які псують стосунки

Батьки


Часто трапляється так, що свекруха дзвонить чоловікові кожні два дні і радить йому, як вчинити в тій чи іншій ситуації. Такі поради нерідко дратують дружину. Або навпаки, теща приїжджає погостювати на день, а залишається на три тижні, що бентежить зятя і змушує його відчувати себе некомфортно. Поговоріть з партнером про межі допустимого втручання ваших батьків, але ні в якому разі не намагайтеся показати свою неповагу.

Домашні обов'язки


На перший погляд прибирання, прання і миття посуду можуть здаватися дрібницями, але побут вбиває почуття дуже великої кількості закоханих. Щоб конфлікт з приводу домашніх обов'язків не повторювався, чітко розподіліть, або хто чим буде займатися, або по яких днях кожен з вас буде робити роботу по дому.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 26.11.2016
Автор: katerina
Переглядів: 1613

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: