Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 4 причини, чому симулювати оргазм шкідливо

4 причини, чому симулювати оргазм шкідливо

У старому доброму фільмі "Коли Гаррі зустрів Саллі" героїня Мег Райан наочно показує, як просто дівчатам симулювати оргазм. Коли завгодно і де завгодно - хоч в ліжку, хоч в кафе за сніданком.

0532_job47ee02_profimedia_0145315533.jpg (47.63 Kb)
На очах у відвідувачів кафе миловидна блондинка доводить своєму другові, що, по-перше, жінка здатна дуже правдоподібно симулювати момент насолоди, а, по-друге, чоловік не в змозі відрізнити справжній оргазм від фейкового.

І це було б смішно, якби не було так сумно. Насправді масштаби цієї проблеми величезні. Згідно з численними дослідженнями, кожна четверта жінка прикидається в ліжку. Навіщо ми це робимо - окрема розмова. Хтось боїться здатися фригидной, а хтось не хоче розчарувати свого чоловіка.

Але ось до чого це призводить? Фахівці називають кілька причин, чому симулювати оргазм шкідливо для здоров'я - як для фізичного, так і морального.

Причина №1.
Імітуючи оргазм, ти відмовляєшся від жіночого стану

Сексологи запевняють, що жінка, яка імітує оргазм, в першу чергу негативно ставиться до себе, так як вона як би дозволяє собі не випробовувати цих відчуттів. У той же час відбувається глибоке заперечення жіночої суті, небажання цілком розчинитися в партнері.

"Це глибокий психологічний стан, який чітко говорить про те, що жінка не приймає себе як жінку", - говорять фахівці.

Причина №2. Імітація оргазму негативно позначається на здоров'ї

По-перше, секс без оргазму не дає сплесків ендорфінів, не покращує настрій. Згодом це може сприяти розвитку депресивних станів.

По-друге, під час збудження до органів малого таза приливає велику кількість крові. Завдяки оргазму відбувається розрядка, і кров вільно залишає цю область. Якщо ти імітуєш оргазм, кров залишається в органах. Більш того, вона застоюється, що негативно позначається на м'язовій тканині, викликає різні запальні процеси і хронічні хвороби.

Причина №3. Імітація оргазму не дає тобі розслабитися

Завдяки оргазму в кров викидається велика кількість серотоніну і ендорфінів, завдяки яким жінка починає відчувати себе спокійно і мирно.

А ось якщо оргазму не відбулося, напруга - фізіологічний та емоційний - залишається. Якщо жінка симулює оргазм постійно, розрядки не відбувається, вона стає агресивною, конфліктною, роздратованою, напруженою.

Причина №4. Імітація оргазму може зруйнувати твої стосунки

Так, Мег Райан відмінно зобразила оргазм, і її дружок Гаррі їй повірив. Але це було один раз. А цілу вічність це тривати не може. Рано чи пізно ти втомишся, він помітить твою нещирість, і ваші стосунки дадуть тріщину.

При цьому психологи відзначають, що не варто недооцінювати наших чоловіків. Якщо ти думаєш, що він сам не говорить з тобою про оргазм, то це не обов'язково означатиме, що він не знає про те, що ти симулюєш. Швидше за все, чоловік просто боїться наслідків такого відкриття. Жінка стає все менш щасливою, і незабаром чоловік відмовляється від непотрібних спроб їй допомогти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-Що робити, якщо чоловік вас не хоче
-7 цікавих фактів про секс
-Звідки береться бажання сексу?

Так що ж робити?

Якщо оргазму немає, а чоловік важливий для тебе і коханий тобою, психологи сходяться на думці, що потрібно відверто з ним поговорити. При чому радять побудувати розмову таким чином, як ви обговорюєте, наприклад, плани на Новий рік: хто, як, що і навіщо робить, як зробити щось ефективніше, від чого відмовитися, заради чого і тому подібне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:15, 01.12.2016
Автор: katerina
Переглядів: 1896

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: