Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 7 пікантних ідей, які допоможуть урізноманітнити сексуальне життя

7 пікантних ідей, які допоможуть урізноманітнити сексуальне життя


Секс подібний мистецтву - він вічний і нескінченний. Існує безліч способів урізноманітнити сексуальне життя і додати кілька нових деталей, і ось кілька з них.

95_depositphotos_69063665_m-2015.jpg (32.19 Kb)

Роби це в білизні

Повністю роздягатися зовсім не обов'язково для гострих відчуттів. Навіть навпаки - красива білизна на тілі створює інтригу і враження нововведення, які надзвичайно заводять чоловіків. Крім білизни, можна просто залишити верхню частину одягу - нехай це буде навіть скромний верх піжами.

Зав'яжи йому очі

Відсутність можливості бачити загострює інші відчуття - це давно відомий факт. Еротичний масаж зі зав'язаними очима або ж оральні ласки переведуть секс в новий вимір.

Підключай рольові ігри

Помилково під рольовими іграми розуміють стару добру БДСМ-комбінацію "домінант і сабміссів (підконтрольним)". Цій омані людство зобов'язане "50 відтінків сірого", але рольові ігри зовсім не означають шкіряні ремені і батоги. Ролі можуть бути якими завгодно, потрібно лише поділитися фантазіями зі своїм чоловіком. А раптом він давно хотів приміряти образ сексуального водопровідника?

Не соромся у виразах

Як щодо кількох брудних слівець? Спробуй - його реакція тебе приємно здивує. :)

Секс серед ночі

Здавалося б - кому охота прокидатися серед ночі, щоб зайнятися сексом? Повір, якщо ти розбудиш вночі свого чоловіка ласками однозначного характеру, він це оцінить з гідністю. Адже такий досвід - справжня фантазія на межі реальності і сновидіння.

Перед дзеркалом

Секс перед дзеркалом часто сприймається з часткою сумніву. Але тим, хто досить розкутий, щоб поставити дзеркало поруч з ліжком, пікантності такий експеримент принесе з лишком.

Петтінг

Пам'ятаємо перші невинні ласки в ніжному віці? Коли самого акту не було, але дуже хотілося? Спробуй повторити їх з коханим - вірний спосіб звести його з розуму. Зате на наступний день ви в боргу один перед одним не залишитеся ...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-5 секретів, як зберегти пристрасть у шлюбі
-ТОП 10 найдурніших жіночих вчинків, які псують стосунки
-Як зрозуміти, чи ви подобаєтеся чоловікові

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 01.12.2016
Автор: katerina
Переглядів: 2142

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: