Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 5 фактів про поцілунки, які змусять почервоніти

5 фактів про поцілунки, які змусять почервоніти

Як зрозуміти, що чоловік добре цілується? Існує теорія, яка говорить, що ідеально цілується той, хто ... робить це точно так само, як і ти. Непогано, чи не так?

0110_depositphotos_19398531_m-2015.jpg (35. Kb)
Людина збуджується від поцілунку зовсім не через психологічний настрій - хоча він, звичайно, теж грає свою важливу роль. В цілому ж головна причина збудження від поцілунку - чутливість наших губ, в яких знаходиться в 100 разів більше нервових закінчень, ніж, наприклад, на подушечках пальців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-7 цікавих фактів про секс
-Звідки береться бажання сексу?
-5 секретів, як зберегти пристрасть у шлюбі

Не тільки жінки можуть отримувати оргазм від поцілунків. 40% чоловіків зізнаються, що одного довгого і пристрасного поцілунок їм може цілком вистачити для того, щоб прийти в стан повного збудження і готовності.

Ми не завжди вірно тлумачимо поведінку партнера під час поцілунку. Так, чоловік, що поглиблює поцілунок, насправді робить це не стільки через своє бажання, а через те, що хоче возбудити партнерку.

Погані поцілунки в очі дівчини - це не дрібниця. За статистикою, жінки вдвічі менше схильні займатися сексом з партнером, який погано цілується. Чоловіків це не так бентежить.

А одностатеві поцілунки - не рідкість. Недарма Кеті Перрі цілу пісню такому досвіду присвятила. 54% жінок у віці від 18 до 24 зізнаються, що цілувалися з дівчиною. І ще 43% зробили це у віці від 24 до 34.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 02.12.2016
Автор: katerina
Переглядів: 1857

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: