Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 5 важливих причин займатися сексом кожного дня

5 важливих причин займатися сексом кожного дня


Всі ми знаємо, що секс приносить задоволення, покращує відносини в парі і досить непогано впливає на самооцінку. Але цим його корисні якості не обмежуються - ми можемо розповісти про ще як мінімум 5 переваг фізичної любові.

0025_depositphotos_303999_m-20151.jpg (54.56 Kb)

Секс зменшує стрес


Під час сексу наші тіла виробляють дофамін, ендорфіни і окситоцин, які спільно сприяють зняттю стресу, покращують настрій і підсилюють бажання.

Секс - справжнісінька тренування


Багато з нас впадають в жах, почувши слово "тренування" - проте в даному випадку причин для занепокоєння немає. Секс і справді справляє на тіло приблизно такий же ефект, як вправи в спортзалі: під час занять любов'ю частішає дихання, активно спалюються калорії, ритмічно працюють різні групи м'язів (із зрозумілих причин особливо добре прокачуються м'язи тазу), відбувається потовиділення. Підраховано, що, займаючись сексом тільки три рази в тиждень, можна спалити близько 7500 кілокалорій на рік. Це все одно що 120 км пробігти!

Допомагає імунній системі


Дослідники з Університету Вілкс (Wilkes University) в Пенсільванії виявили, що їхні студенти, які, за власною заявою, займалися сексом принаймні два рази на тиждень, відрізнялися більш високими рівнями деяких антитіл, ніж ті, хто взагалі не вів статеве життя. А вся справа в тому, під час сексу наші тіла виробляють такі антигени, як імуноглобулін А - він же, в свою чергу, допомагає організму боротися із застудою, грипом і іншими подібними захворюваннями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-7 пікантних ідей, які допоможуть урізноманітнити сексуальне життя
-ТОП-5 сексуальних фантазій та їх значення
-[INVALID URL BB CODE]

Секс знижує тиск


Дослідження, проведене в Університеті Пейслі (University of Paisley) в Шотландії, довело, що секс знижує діастолічний кров'яний тиск (нижнє число в показнику тиску).

Оздоровлює серце


Вчені з науково-дослідного інституту Нової Англії також вирішили досконально вивчити вплив сексу на здоров'я людини, і в ході своїх досліджень виявили, що чоловіки, які живуть регулярним статевим життям, на 45% рідше страждають від серцево-судинних захворювань.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 05.12.2016
Автор: katerina
Переглядів: 1868

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: