Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 5 кращих місць для сексу в будинку

5 кращих місць для сексу в будинку

Пора розширювати географію своїх сексуальних утіх і не обмежуватися лише спальнею! Ми обстежили будинок на виявлення ідеальних місць для сексу.

f51e320c4f038272d83aa6ea6a98e6cb_cropped_630x350.jpg (11.26 Kb)
Підвіконня
Якщо на твоєму підвіконні зберігається весь б'юті-арсенал з лаків, помад і кремів, то зноси все це до чортової бабусі (в шафу, наприклад), а звільнене місце сміливо використовуй для лютої атаки свого хлопця!

Ідеальна поза: Обіприся на підвіконня і вигинати спину, представивши себе витонченою кішечкою на сонці. Чим більше прогин, тим крутіше відчуття! Твій партнер, природно, повинен прилаштуватися до тебе ззаду.
Плюси: Тобі і твоєму хлопцю відкривається чудовий вид з вікна, а у нього додатковий бонус: його руки абсолютно вільні і можуть мандрувати по твоєму тілу, пестячи груди і стегна.
Мінуси: Окрім чудового виду, який можете спостерігати ви, не менш прекрасна картина відкривається всім, кому пощастить прогулюватися в цей час недалеко від вашого будинку. Будьте обережні!

Пральна машина
Пральна машина може не тільки стати ідеальним майданчиком для сексу (зазвичай її висота відповідає зростанню середньостатистичного чоловіка), але і додати в ваше пригода нові відчуття! Варто тільки включити її на режим віджимання, коли вона буде вібрувати.

Ідеальна поза: Притулитися до працюючій машині може чоловік, і тоді всі вібрації будуть спрямовані на нього, підсилюючи задоволення і прискорюючи оргазм. Але якщо твій хлопець не з тих, кому для фінішу необхідно багато часу, то сідай на машинку ти! Обхоплюю улюбленого ногами або підніми одну на його плече, щоб добре стимулювати всі глибинні нервові закінчення.
Плюси: Чоловік може здійснювати рухи великої амплітуди, посилюючи щільність контакту.
Мінуси: Якщо машина встановлена не дуже добре і стать не зовсім рівний, то її може хитати з боку в бік. Подбай про це заздалегідь.

Коридор
Йшла на кухню за шматком торта? Забудь про нього, він може неабияк нашкодити твоєї попі. Краще притисни до стіни свого хлопця, йому це точно сподобається. А про торт можеш згадати трохи пізніше.

Ідеальна поза: Нехай твій чоловік притисне тебе, щоб ти змогла закинути свою ногу за його спину. Так у вас встановлюється візуальний контакт, який неймовірно збуджує! А якщо ти володієш фізичною підготовкою, щоб встояти на одній нозі весь цей час, чоловік може проявити свою силу і підхопити тебе за стегна.
Плюси: Ви можете дивитися один на одного, помічаючи в погляді збудження і бажання. Це здатне посилити задоволення від того, що відбувається!
Мінуси: Можливо, ви втомитеся через пару хвилин. Тому сміливо перевертали обличчям до стіни і продовжуйте секс.

Підлога
Якщо ліжко здається дуже маленькою для ваших сексуальних ігрищ, але перебирайтеся на підлогу - там місця вже точно вистачить.

Ідеальна поза: усадити свого молодого чоловіка на підлогу, попроси його витягнути перед собою ноги. Повернувшись спиною до нього, влаштуйся у нього на колінах, вприся ступнями в підлогу і повільно опустися на його пеніс.
Плюси: Можна займатися сексом без побоювань, що один із вас не витримає напруги і звалиться. Падати нікуди, тому ризик травмуватися мінімальний!
Мінуси: Навіть якщо підлога застелена самим м'яким і пишним килимом, не переборщіть з інтенсивними рухами - ризикуєте натерти найніжніші місця.

Крісло
Включили фільм, а він виявився найнуднішою стрічкою у вашому житті? Не турбуйтеся, адже є заняття набагато цікавіше! Звичайно, ми говоримо про секс.
Ідеальна поза: усадити свого бойфренда в зручне крісло, осідлай його, розставивши ноги, і упрі зігнуті коліна йому в груди. Потім повільно відкинься назад і вприся витягнутими руками в підлогу. Рухайся вперед-назад, зводячи і розводячи ноги. Ця поза сексу не така складна, як може здатися. Ти зберігаєш рівновагу за рахунок того, що впираєшся долонями об підлогу, а твій чоловік сидить і підтримує тебе за ноги. Для більш сильних відчуттів під час сексу стискати і розтискати м'язи вагіни. Вибравши правильний ритм фрикцій, ти досить швидко досягнеш оргазму.

Плюси: Ти можеш випробувати сильний оргазм.
Мінуси: Попроси свого хлопця не захоплюватися зі швидкістю і силою, інакше замість задоволення ти можеш відчути біль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 26.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 4717

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: