Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 5 способів підкачати м'язи під час кохання

5 способів підкачати м'язи під час кохання

Як поєднати приємне з корисним? Ось кілька сексуальних позицій, які служать і гімнастичними вправами - або навпаки, вправи, під час яких можна зайнятися коханням.

hgfdsadfgy5rf.jpg (6.11 Kb)
Такі вправи, як місток і берізка, - відмінна річ. Але вони вимагають попереднього розігріву м'язів, щоб уникнути травм. Тому перед секс-гімнастикою спочатку зроби невелику розминку, як і перед звичайною: розігрій шию, плечі, руки, спину, ноги комплексом вправ, які кожному знайомі з дитинства. У Мережі досить багато відео на тему, як стати на місток і як попередньо розігрітися.

1. Місія здійсненна
Тренуються: сідниці, м'язи живота.
Вихідна позиція - місіонерська. Попроси партнера встати над тобою на карачки. Напруж сідниці і м'язи піхви для більшого ефекту. І рухайся вгору-вниз, намагаючись дотягтися лобком до його члена.

2. Малюємо вісімку
Тренуються: сідниці, м'язи живота.
Вихідна позиція - та ж, але на підлозі. Підклади під сідниці пару подушок, щоб злегка їх підняти. Коліна тримай зігнутими. Дай партнеру увійти в тебе - і напряжи лобково-куприкова м'язи, одночасно намагаючись малювати задом вісімку.

3. Стрибок на пальму
Тренуються: руки, сідниці, ікри, стегна.
Встаньте обличчям один до одного. Обхопи руками його плечі, підстрибни і зависни, обвиваючи ногами його талію і схрестивши щиколотки. Напруж свої внутрішні м'язи, розправ плечі і розгорни груди. Напружуючи м'язи стегон, литок і сідниць, ти не тільки допомагаєш йому утримувати тебе на вазі, але й спалює калорії в цих місцях.

4. Берізка
Тренуються: руки, сідниці, ікри, стегна.
Злегка розімнися і лягай на гімнастичний килимок горілиць. Підтримуючи поперек руками, підніми нижню частину тіла, щоб твої ноги і зад були перпендикулярні підлозі. Нехай партнер опуститься на коліна, візьме тебе за литки і придвинет коліна ближче до твоїх плечах, а ти притримуй його за стегна для упору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 міць для публічного сексу

5. Місток
Тренується: все тіло.
Розігрій м'язи і лягай на килимок, підтягнувши п'яти до сідниць, а долоні уперши в підлогу поруч з головою так, щоб лікті і злегка розведені коліна дивилися строго в стелю. Вставай на місток. Стеж, щоб твої груди перебувала на одній лінії з плечима, а коліна були випрямлені. Партнер нехай підстрахує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:00, 29.09.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 1690

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: