Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 8 істин, які ти повинна знати про зраду

8 істин, які ти повинна знати про зраду

Невже навіть в щасливих відносинах партнери можуть змінювати?

zrada-shho-robiti.jpg (27.56 Kb)
Іноді поняття "зради" потребує чіткого визначення
Різні люди розуміють абсолютно різне значення цього поняття. Хтось вважає, що зрадою можна називати тільки сексуальний контакт, а для когось це емоційний зв'язок і навіть флірт. Спектр широкий і важливо розуміти, що ти і твій партнер вкладає в це поняття.

Зрадники можуть бути цілком щасливі у відносинах
Згідно з недавньому і досить масштабному дослідженню, як хлопці, так і дівчата можуть змінювати партнерам, навіть якщо вважають свої відносини гармонійними і щасливими. Всі вони не знаходять виразного пояснення своїм діям, посилаючись на хвилинну слабкість або щось на зразок того.

Нещасливі відносини - не причина для невірності
Навіть якщо відносини втратили колишню яскравість і не приносять партнерам особливого задоволення, це не повинно ставати виправданням для зради. Все залежить від особистості і звичок людини. Чесні люди залишаються вірними партнеру навіть тоді, коли подумують про розставання, вони воліють вирішувати питання з колишнім романом, а вже потім, з чистою совістю, вступати в новий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Яка зовнішність у зрадливого чоловіка?

Зрадники, як правило, змінюють з тими, кого знають
Дослідження та опитування показують, що 85% зрад відбуваються з колегами або друзями, з якими люди добре знайомі і проводять багато часу разом.

Дівчата теж зраджують
Звинувачення у зраді, в основному, отримують хлопці. Тим не менш, у зради немає гендерної приналежності. Дівчата теж зраджують і роблять це, в основному, для емоційного задоволення, а не заради сексу, як чоловіки. І те, і інше руйнівно.

Зрадники часто самі себе ненавидять
Незалежно від причини зради, якщо людина на час абстрагується від свого его і замислюється про те, що зробив, він відчує себе жахливо. На жаль, більшість невірних партнерів всіляко женуть від себе ці важкі думки і продовжують робити те, що робили.

Зрада не відбувається "просто так"
"Це просто сталося, випадково" - так звучить найпопулярніше виправдання невірного партнера. Кожна зрада має чітке рішення і навіть план дій. Звичайно, твій хлопець може невинно пообідати зі своєю старою подругою просто тому, що вони зіткнулися в ресторані. Але це раптове побачення може призвести до інших і вони вже будуть сплановані. Так людина встає на цю "слизьку доріжку", іноді навіть не повністю усвідомлюючи, до чого йде.

Це не твоя вина
Для деяких дівчат це очевидно, але інші продовжують звинувачувати себе в невірності партнера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 16.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2713

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 2
Дмитрий 16.10.2015 - 19:25
Ой, ну такой чес женщинам от женщин. Все нормально! Изменять естественно - пара изменить существующие устои института брака! Наслаждайтесь жизню!
Дима 16.10.2015 - 19:29
Чуть не забыл МУЖИКИ МЫ МОЛОДЦЫ. ЖЕНЩИНЫ В ВЫ ШИКАРНЫ! ДАВАЙТЕ ЛЮБИТЬ ДРУГ ДУГА С МЕТОДАМИ ЗАЩИТЫ
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: