Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 5 простих кроків, щоб познайомитись з новим хлопцем

5 простих кроків, щоб познайомитись з новим хлопцем

Всі подружки влаштовують особисте життя, а ти як і раніше одна? Наші поради допоможуть тобі зрушити з мертвого місця і почати нарешті знайомитися з симпатичними хлопцями!

1423912022_1334412974_01.jpg (26.19 Kb)
Отже, які виклики належить тобі кинути самій собі, щоб почати знайомитися з чоловіками і знайти серед них того самого, єдиного.

Сходити в бар наодинці.
Якщо подібне випробування здається тобі зовсім нездійсненним, спробуй лайт-версію: просто прийди в бар, де ви умовилися зустрітися з подругою завчасно. Обдивися, замов собі коктейль і спробуй розслабитися - ніхто не стане тикати на тебе пальцем і сміятися. Спочатку тобі буде ніяково, але з часом ти зрозумієш: чоловіки бояться підходити до вподобаної дівчини з конвоєм подруг, а от до тієї, що прийшла одна - ні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Чому він зник після першого побачення?

Приєднайся до спортивної тусовки.
Купи абонемент в спортзал, оформи членство в серйозному спортивному клубі, приєднайся до збору парашутистів або дайверів - будь-який з цих варіантів не тільки корисний для твоєї фізичної форми, але ще й дозволяє значно розширити коло своїх знайомих. У подібних тусовках велику частину складають хлопці, значить, конкуренток у тебе буде мало.

Навчитися дивитися людям в очі.
Ніщо не передасть твоєї зацікавленості хлопцем краще, ніж прямий, привітний і грайливий погляд. Це універсальний метод передачі вподобаному красунчику повідомлення: "Ей, ти, підійди і поговори-ка зі мною!".

Заговори з чоловіком в супермаркеті (на мийці, в банку і будь-якому іншому громадському місці).
Багато хто з нас чекає феєричного знайомства з казковим принцом, не розуміючи, що більшість щасливих пар знайомиться при досить пересічних обставинах. Під час гострого дефіциту чоловіків упускати можливості для знайомств просто нерозумно: вчися спілкуватися в будь-яких умовах.

Знайомитися в інтернеті, якщо колись ти цього не робила.
Дотепер вважаєш, що на сайтах знайомств мешкають одні маніяки і невдахи? Даремно, там є нормальні, адекватні і навіть сексуальні холостяки, у яких просто немає часу на реальні зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 20.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1536

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: