Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 13 корисних звичок для хорошого сексу

13 корисних звичок для хорошого сексу

Ці маленькі звички зведуть твою сексуальне життя на якісно новий рівень!

bb9ffb7a163d2dccdced1061d90edfab.jpg (27.65 Kb)
1. Дотримуйся гігієни
Правильний догляд за інтимними зонами не тільки допоможе тобі уникнути багатьох проблем зі здоров'ям, але і дозволить почувати себе впевнено в ліжку. Регулярного миття вимагають тільки зовнішні статеві органи - використовуй для цього м'яке мило або спеціальний гель для інтимної гігієни.

2. Регулярно роби вправи Кегеля
Щодня тренуй інтимні м'язи, щоб зміцнити їх, поліпшити кровообіг і, як результат, отримувати більш сильні оргазми.

3. Підбери відповідний метод контрацепції
Ідеального методу захисту, відповідного для всіх, не існує. Стався до вибору відповідально, проконсультуйся з лікарем і врахуй всі фактори. Пам'ятай, що захист від захворювань, що передаються статевим шляхом, забезпечує тільки презерватив.

4. Займайся спортом
Хороша фізична форма і здорове тіло добре впливають на лібідо. Крім того, ти можеш випробувати так званий коргазм (coregasm) - різновид оргазму, наступаючого під час силових навантажень.

5. Багато мастурбуй
Як ще ти дізнаєшся про те, що саме відчувається приємно і солодко? Необов'язково при цьому кожен раз доводити себе до оргазму. Просто грай з собою, експериментуй, уважно і з любов'ю вивчай своє тіло. Тебе чекає багато відкриттів!

6. Купи змазку
Придбати кілька інтимних змазок варто незалежно від того, ти зараз одна або перебуваєш у відносинах. Хто знає коли вони згодяться...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 простих кроків, щоб познайомитись з новим хлопцем

7. Тверезий секс повинен бути нормою
Немає нічого поганого в келиху вина перед інтимною близькістю, але не допускай, щоб секс у стані алкогольного сп'яніння став регулярним.

8. Не поспішай
Науково доведено, що якісна, різноманітна і довга прелюдія допомагає обом партнерам отримати більш насичені, яскраві відчуття. Не зневажай попередніми ласками і не шкодуй часу для вашого задоволення.

9. Будь уважною і сконцентрованою
Якщо, займаючись сексом, ти подумки десь далеко, про повноцінний задоволенні не може бути мови. Твій партнер також відчує твою пасивність і відсутність ентузіазму. Зроби зусилля, щоб дійсно бути присутнім в моменті, будь уважна до своїх відчуттів і до коханого.

10. Перестань імітувати оргазм
Більшість жінок хоч раз у житті імітували оргазм, а у деяких це увійшло в звичку. Не роби цього! Незважаючи на благі наміри, це абсолютно непродуктивно для розвитку відносин, в яких обидва партнери будуть задоволені.

11. Говори з партнером про секс
Відверта розмова про те, що тебе заводить в ліжку, а що залишає байдужою, вимагає певної сміливості і часто дається нелегко. Попрацюй нам тим, щоб обговорення вашого інтимного життя стало комфортним для обох партнерів. Чим більше ви говорите, тим більше задоволення згодом ви подаруєте один одному.

12. Ти не повинна спробувати все
Експериментуй і шукай нові джерела задоволення, однак це зовсім не означає, що потрібно спробувати все. Кожне тіло індивідуально, роби тільки те, що тобі дійсно подобається і цікаво.

13. Розслабся
Секс - це приємне і веселе заняття. Не зациклюйтеся на гонитві за оргазмами. Розслабся, будь собою і просто настройся на приємне проведення часу. Все буде відмінно!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 20.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 4124

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: