Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 5 причин, по яких чоловік відмовляється від сексу на першому побаченні

5 причин, по яких чоловік відмовляється від сексу на першому побаченні

Насправді чоловіки настільки рідше, ніж жінки, схильні відмовлятися від сексу з малознайомим партнером, що причин такої поведінки зовсім небагато...

dfe9e9b81dbcaacef1a31bfa3f272173_cropped_630x350.gif (71.03 Kb)
Він надто багато випив
Хлопця можна зрозуміти і пробачити. Швидше за все, він просто розхвилювався, перенервував і випив замість свого звичайного келиха/літра відразу два.

Він боїться тебе злякати
Придивися: швидше за все, це дуже вихований хлопчик з хорошої сім'ї. Він виріс з розумінням, що не кожна жінка мріє розсунути ноги відразу, як тільки його побачить. Він готовий чекати і рахуватися з твоїми бажаннями, незважаючи ні на що.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Цікаве дослідження: кожен п'ятий хлопець твій потенційний чоловік

Відсутність ерекції
Якщо у хлопця на тебе, що називається, не встав, не потрібно відразу записувати його в імпотенти, а себе в поганулі. Ймовірно, під час гуляння під ручку і читання Ахматової тобі варто було трохи помітніше облизати свої губки і обов'язково дряпнути спину, обіймаючи на прощання. Таких сигналів чоловіче тіло не пропускає.

Він зрозумів, що він гей
Причина здається неймовірною, але в житті буває всяке. Іноді чоловік настільки сильно опирається усвідомленню своєї гомосексуальної природи, що виявляється готовий визнати її, тільки будучи поставленим обличчям до обличчя - або, вірніше, геніталіями до геніталій - зі своїм ймовірним партнером.

Він хоче управляти ситуацією
Будь обережна, імовірно, це маніяк-маніпулятор. Бачачи твою зацікавленість, він намагається вичавити із ситуації якомога більше бонусів, гарненько помаринувати тебе і змусивши втратити спокій. З таким чоловіком секс у тебе буде не тільки, коли він захоче, але і де він захоче, і як. Твої переваги йому абсолютно не цікаві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

20:40, 21.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1910

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: