Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 6 ознак по-справжньому дорослих почуттів

6 ознак по-справжньому дорослих почуттів

Як відомо, перша любов рідко закінчується довгим і щасливим шлюбом - так і друга, до речі, теж. Це абсолютно природно: в юності деякі з нас здатні на дійсно дорослі почуття. Втім, справа тут не у віці. Справа в тому, наскільки ви обидва зрілі особистості.

940a4b2d59361922f9b9a0cddb5b50e5_cropped_630x350.jpg (19.75 Kb)
Ви не покладаєтеся на любов
Вірити в те, що якщо в парі є любов, то все інше як-небудь додасться, - властивість юності. Зріла особистість, природно, не буде вступати у відносини без любові, але і покладатися на любов, як на панацею від усіх бід, теж не стане. Важливо розуміти, що любов - це не константа, це не даність і не факт. Любов - це дія. Це те, що ви обидва створюєте - ваші дії, ваші слова, ваші вчинки.

Ви чесні один з одним
Брехати негарно - це зрозуміло кожному. Але все брешуть - і це теж нам відомо. Але чому люблячі люди брешуть один одному? Тому що брехнею можна прикритися, можна захистити себе від ситуацій, які ранять почуття. Якщо ви чесні один з одним, це означає, що ви в тих самих відносинах, в яких правда жодного з вас не лякає. Якою б вона не була.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 способів покращити відносини

Ви відокремлюєте почуття від потягу
Будь-які відносини починаються з гормональної бурі, з тієї самої "любовної лихоманки", яка заважає вам тверезо оцінювати недоліки і достоїнства один одного. Ми не можемо ігнорувати потяг, але ми можемо відокремлювати його від справжнього почуття. Якщо у вас це виходить - значить, почуття дійсно є.

Ви поважаєте один одного
По-справжньому, а не "за замовчуванням". Нам часто здається, що поважати партнера - це іноді до нього прислухатися. Насправді ні. Насправді повагу увазі, що ви не обмежуєте свободу один одного, не намагаєтеся перевиховувати партнера, чи не практикуєте "подвійні стандарти".Повага - це вміння бачити індивідуальність партнера і залишати за ним право чинити так, як він вважає за потрібне - навіть якщо ти не поділяєш його погляди.

Ви не шукаєте підтверджень тому, що з вами "ваш чоловік"
Важливо розуміти, що ви - не ментальні близнюки, ви різні люди і не можете мислити і діяти як клони. Якщо в складних життєвих ситуаціях ви не розчаровувалися один в одному - можна говорити про справжні, зрілі почуття.

Ви дружите
Якщо між вами немає справжньої, щирої дружби, можна з упевненістю сказати, що немає і любові. Тому що любов передбачає злиття двох людей в якийсь єдиний світ, а дружба - це здатність бути поруч, залишаючись самим собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 21.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1433

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: