Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 7 фраз, які говорять про те, що він тебе обманює

7 фраз, які говорять про те, що він тебе обманює

Якщо чоловік бреше про нісенітницю - ти це побачиш. Але якщо мова йде про щось серйозне, розпізнати брехню не так-то просто. На щастя, є фрази, якими чоловіки найчастіше користуються, намагаючись тебе обдурити.

133590_izmena6.jpg (21.02 Kb)
Я ще не готовий
Класика жанру. "Я ще не готовий до серйозних стосунків". Або до спільного життя. До знайомства з батьками, до весілля, до народження дітей... Насправді це такий витончений злив: "я не готовий" не означає "ні".. Хоча насправді це таки означає "Ні, нічого у нас, звичайно, не буде. Але поки мені зручно так".

Мені важко про це говорити
Насправді йому було важко видавити з себе цю фразу, бо той, хто це вимовляє, негайно стає схожим на прилизаного сопливого героя мильної опери. Ти бачила коли-небудь нормального живого чоловіка, який так розмовляє? Ось і ми ні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:7 моментів, коли варто казати правду бойфренду

Ти що, мені не довіряєш?
Це називається "валити з хворої голови на здорову". Швидше за все, ти приперла його до стінки, і шансів викрутитися як-небудь інакше у нього немає. Але зате завжди можна звинуватити тебе в тому, що ти йому не довіряєш. Як ти можеш, жінка ?!

Яка ж ти в мене дурненька, сонечко!
Поблажливий, але люблячий тон миттю ставить його в позицію мудрого дорослого, а тебе - у позицію маленької і дійсно дурненької дівчинки. Тобі, зрозуміло, не хочеться цією дівчинкою бути, і ти відступаєш.

Це важливо для нас обох, як ти не розумієш?!
Зазвичай, на жаль, до цієї фрази додаються регулярні затримки "на роботі", а от грошей при цьому більше не стає. Хоча це важливо для вас обох, ага.

Я б ніколи не збрехав про такі речі!
Ага, тобто про інші речі ти брешеш регулярно? Пора задуматись...

Ти скандалу хочеш, або що?
Залякування - ще один безвідмовно діючий прийом. Особливо якщо ти й справді погано переносиш лайку і скандали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 07.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1111

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: