Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 5 гріхів проти оргазму

5 гріхів проти оргазму

Як досягнути задоволення і не зробити типових помилок? Розповість сьогодні МіЛеді!

3889080.jpg (22.6 Kb)


Ти працюєш на результат
Дуже багато дівчат щиро вважають, що секс без оргазму - час на вітер. Спочатку ця установка може працювати: коханець, наприклад, у тебе віртуозний або гормони бушують. А одного разу - опа! - І оргазм не настає через дві хвилини. Очікування оргазму відлякує оргазм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Виявляється у проблемах з сексом винне глобальне потепління

Для тебе важливий процес
Причому технічна його сторона: і ось так можеш, і сяк, і на люстрі. Чоловіки божеволіють від твоєї гнучкості, розтяжки і досконального знання "Камасутри". А між тим у тебе жодного разу в житті не було оргазму. Але найприкріше знаєш що? Бойфренду твоєму абсолютно байдуже, зігнула ти коліно, стоячи п'ять хвилин на вертикальному шпагаті, чи ні.

Ти лінуєшся
Типова помилка початківців. Багато дівчат впевнені, що, опинившись знизу, повинні лежати, витягнувши руки по швах. Дійсно, а що ти ще можеш зробити, коли зверху така туша навалилася? Проте спільними зусиллями ви швидше виявите точку, з якої починається найцікавіше в сексі.

Ти надто стараєшся
Будучи не в настрої для любовних утіх ти боїшся осоромитись та відмовити. А дарма, краще перенесіть цей процес на більш вдалий для вас обох час.

Ти думаєш про нього
І про те, що плечі у нього вузькі, і груди волохаті, і щетина колеться, і очі якісь мутні. Загалом, тобі явно не подобається чоловік, з яким ти чомусь виявилася в ліжку. І якщо чесно, це вже ніяк не виправити ...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 15.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1529

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: