Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 7 причин частіше цілуватись

7 причин частіше цілуватись

На справді цілуватись не лише приємно, а й корисно!

e6f8473d7a4bbaaad09011b019afc3fb_cropped_630x350.jpg (21.63 Kb)
Поцілунки роблять нас ближче не тільки фізично, а й емоційно.
Так уже гормони наші працюють, що дотик губ людини, яку ми сприймаємо як "свою", змушує нас відчувати єднання з ним. Це свого роду перекличка, що дозволяє твоєму мозку день за днем переконуватися, що ви все ще близькі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:7 доказів романтичності чоловіків

Цілуватися на людях буває корисно.
Але не поспішайте засуджувати щасливчиків: психологи нагадують, що помірні прояви демонстрації ваших відносин на людях корисні. Ви тим самим публічно заявляєте, що ви - пара. Нехай це і не такий серйозний крок, як весілля, але теж крок на новий рівень відносин.

Те, що секс традиційно починається з поцілунку, не випадково.
Губи так чутливі - і при цьому це досить "нейтральна" зона. Поцілунок - кращий спосіб почати здалеку, і при цьому запустити потужний механізм сексуального збудження.

Тонкий натяк.
Поцілунки - це сама зрозуміла частина мови тіла. Якщо ти хочеш підказати партнеру, який стиль поведінки в ліжку віддаєш перевагу, то поцілунки - кращий спосіб сказати це без слів. Характер твоїх улюблених рухів, їх ритм, силу і швидкість ти можеш продемонструвати, використовуючи губи і язик.

В англійській мові є такий вислів...
"A kiss a day can keep the doctor away", що означає: "По поцілунку кожен день - і лікар не знадобиться". І в цьому є частка правди. Поцілунки викликають сплеск адреналіну, змушують серце битися частіше, і це тренує кардіосистему. До того ж вони діють як борці зі стресом, викликаючи вироблення окситоцину.

Поцілунки - відмінне тренування для м'язів обличчя.
Під час них задіюються 30 м'язів, що корисно для імунної системи і до того ж дозволяє спалювати від 2 до 6 калорій в хвилину. А це означає, що за годину поцілунків ти нівелюєш наслідки гамбургера. До того ж тобі просто ніколи буде його з'їсти.

Зрештою, це просто приємно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 13.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1593

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: