Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 3 звички, що вбивають ваші відносини

3 звички, що вбивають ваші відносини

Ми вирішили ще раз нагадати тобі ті погані звички, щоб застерегти від неминучої катастрофи.

chi-revniva-ti.jpg (15.09 Kb)
Звичка № 1: Ти дозволяєш невпевненості все зіпсувати
На початку відносин чоловіки, як правило, настільки ж невпевнені, як і ми з тобою, тому не дивуйся, якщо він запропонує "просто дружити", а вже потім переведе ваше спілкування в романтичну русло. Помилкою буде прийняти таку поведінку на свій рахунок і весь час нагадувати йому про те, що він говорив і робив (або не говорив і не робив) раніше. Невпевненість - вкрай несексуальна якість, з якою тобі потрібно боротися всіма можливими способами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Неочікуване дослідження: вчені визнали вічне кохання

Звичка № 2: Ти чіпляєшся за минуле
Мова йде не про екс-бойфренда, хоча його світлий образ теж може перешкодити тобі побудувати нові відносини. Ми говоримо про те, щоб не піднімати на поверхню колишні конфлікти, необережно сказані слова і все те, що тебе образило в його поведінці. Хочеш цього хлопця? Тоді прости і постарайся забути його "промах". Не можеш пробачити? Шукай іншого - не муч його і себе.

Звичка № 3: Ти ревнуєш
Ревнощі - рідна сестра невпевненості в собі. І, всупереч стереотипу з мильних опер, це якість теж малоприваблива. Починаючи нові відносини з чоловіком, пообіцяй собі, що ніколи не будеш шпигувати, перевіряти його телефон і зламувати пошту на ноутбуці. Спілкування в парі має бути настільки чесним і відвертим, щоб приводів для ревнощів не виникало ні у одного з партнерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 29.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1836

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: