Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 4 секс-звички, від яких варто відмовитись після 20

4 секс-звички, від яких варто відмовитись після 20

Щоб отримувати реальне задоволення - забудь про ці звички назавжди!

38hby9080.jpg (22.6 Kb)
Застрявати в одній позі
Секс-рутина коли-небудь наздоганяє навіть найгарячіших парочок, а починається вона, як правило, з прихильності до однієї і тої же позі або прийому в ліжку. Круто, коли ви з хлопцем знаходите те, що подобається вам обом, будь то поза наїзниці або певний стиль орального сексу. Проблема тільки в тому, що ви перестаєте експериментувати, шукати щось нове і дивувати один одного, в результаті чого обидва починаєте нудьгувати. Запропонуй хлопцеві хоча б раз на тиждень виділяти час для експериментів і пам'ятай: апетит приходить під час їжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як виражають свої почуття хлопці різних знаків Зодіаку?

Весь час робити це в один і той же час доби
Всупереч старому міфу, сексом можна займатися не тільки під покровом ночі, ранковий секс - чудовий спосіб почати день і зміцнити відносини з бойфрендом. Крім ранкових постільних утіх, обідню перерву на секс теж ніхто не відміняв. Так, спочатку тобі буде незвично, але потім ви з хлопцем втягнетеся в новий секс-режим і вже не зможете уявити свого життя без "гудморнінг-сексу".

Не говорити партнеру, що тобі подобається, а що - ні
Чесна і відкрита комунікація - одна з головних запорук класного сексу. Подумай сама: що толку мовчати і терпіти, якщо секс приносить тобі дискомфорт замість задоволення? А якби ти м'яко, але впевнено попросила хлопця рухатися швидше/повільніше, нахилитися вище/нижче, то могла б отримати оргазм і ви обидва були б щасливі.

Віддавати всю ініціативу в його руки
Хлопці люблять впевнених у собі дівчат, які знають, чого хочуть, не кажучи вже про те, що їм, як і нам, важливо відчувати себе бажаними. Коли ти просто сидиш (або лежиш) і чекаєш сексу, твій партнер з часом розчаровується, йому здається, що ти зовсім його не хочеш і що секс для тебе - це, швидше, обов'язок, ніж задоволення. Зміни цю сумну тенденцію - дочекайся його з роботи в одній білизні і покажи, хто тут найгарячіша крихта в світі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 28.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2163

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: