Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 3 головних правила відносин на відстані

3 головних правила відносин на відстані

Як зберегти любов, якщо ви тимчасово у різних містах чи країнах? Керуйся головними правилами, аби не втратити кохання свого життя...

sivilla_dronyat.jpg (22.19 Kb)
Не брешіть один одному
Брехня у відносинах на відстані надзвичайно зручна, тому що партнер ніколи не дізнається, що його обдурили. Проблема в тому, що до брехні звикаєш. Коли ви знову опинитеся поруч, буде важко відучитися від звички брехати і недоговорювати, приховуючи якісь незручні моменти. Звичайно, ти ніяк не можеш перевірити, чи не бреше тобі твій милий. Але хоча б не бреши сама. Це дуже допоможе вашим подальшим відносинам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:3 звички, що вбивають ваші відносини

Не ревнуйте
Чи можлива любов на відстані без ревнощів? З ревнощами взагалі важко боротися, а у відносинах на відстані - практично неможливо. Тому не треба й починати. Все, що ти можеш зробити, - це довіряти своєму партнеру, інших варіантів немає. Це потрібно прийняти як належне. Якщо ти не готова - краще розлучитися. Якщо він не готовий - розлучитися просто необхідно: це все одно станеться трохи пізніше, але до цього він встигне грунтовно зіпсувати тобі життя, змушуючи тебе постійно виправдовуватися.

Не страждайте
Ще одна важлива порада про стосунки на відстані. Не перетворюйте своє життя в зал очікування. Важливо розуміти, що є тільки два варіанти: або ви живете повним життям - так, поки кожен своїм власним, але тільки поки, - або ви розлучаєтеся. Люди погано пристосовані до страждань, наша психіка прагне відторгнути все, що пов'язано з негативними відчуттями. Так що, чим більше ти переживаєш з приводу того, що коханий далеко від тебе, тим швидше ти зрозумієш, що цей чужа, по суті, людина тебе дико дратує. І, мабуть, перестанеш відповідати на його дзвінки. Якщо такий підсумок тебе не влаштовує, постарайся якомога менше переживати з приводу того, що твій милий не поруч. Це тимчасово, це не назавжди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 30.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1347

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: