Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 5 порад як звести з розуму будь-якого хлопця

5 порад як звести з розуму будь-якого хлопця

Що тобі знадобиться, аби завоювати його увагу? Читай в МіЛеді!

s4astlivairpkrrnekya_para.jpg (22.31 Kb)
Перестань його переслідувати
Важливо перестати бігати за хлопцем і змусити його докладати які-небудь зусилля, щоб тебе роздобути - такий інстинкт мисливця і він "включається" в будь-якому чоловікові, без винятків. Хлопці люблять відчувати себе завойовниками і супегероями, так дай йому це: спробуй не відповідати на його смс відразу ж і не погоджуватися на кожну пропозицію погуляти - він повинен розуміти, що без нього ти теж не сумуєш.

Говори, що думаєш і думай, що говориш
Багато дівчат допускають одну і ту ж помилку - вони мовчать, коли партнер поводиться неналежно і не заявляють про свої права і потреби зі страху, що він піде. Поступово, при такому положенні справ, чоловік починає сприймати свою подругу, як "статеву ганчірку", витираючи об неї ноги і не рахуючись з її думкою. Сильних дівчат, які не дозволяють принижувати і ображати себе, чоловіки, навпаки, обожнюють. Вибір за тобою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:3 головних правил відносин на відстані

Перестань говорити і почни слухати
Ми, дівчата, любимо поговорити і мріємо зустріти хлопця, який буде вислуховувати всі наші проблеми. Тим не менш, чоловікам іноді теж потрібно, щоб їх вислухали. До речі, слухати - це означає не просто сидіти навпроти нього і думати про своє, це означає вникати в його слова, ставити себе на його місце, хвалити і підбадьорювати, якщо буде потрібно.

Люби себе в першу чергу
Хлопець буде любити тебе настільки сильно, наскільки ти сама себе любиш. Запам'ятай раз і назавжди: комплекси роблять навіть найкрасивішу дівчину потворою, а висока самооцінка навіть просту на вигляд дівчину перетворює на діву. Повір, хлопець буде сходити по тобі з розуму, як тільки ти сама повіриш у те, що цього варта.

Пом'якшуй гострі кути
Нікому не хочеться бути поряд з істеричною дівчиною, яка занадто гостро реагує на будь-які неприємності. Хлопцеві хочеться знайти ту, поряд з якою буде тепло і спокійно незалежно від проблем навколишнього світу. Попрацюй над своєю енергетикою: запишись на йогу або почни медитувати, щоб гармонізувати свій стан і настрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 05.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1653

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: