Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Школа кохання, Весілля / 8 ознак, що він хоче зробити тобі пропозицію

8 ознак, що він хоче зробити тобі пропозицію

Ти мрієш про весілля або тобі просто цікаво чи він вже задумується над пропозицією, тоді наші ознаки стануть тобі в нагоді.

originalnaya_pomolvka.jpg (16.88 Kb)
Ти загубила каблучку
Ознака, звичайно, так собі - в тому випадку, якщо ти зазвичай поняття не маєш, куди весь час діваються потрібні саме в даний момент речі. А ось якщо твої прикраси завжди в повному порядку і одне раптом зникає - це ознака того, що найближчим часом можна чекати пропозиції руки і серця.

Він будує спільні плани на майбутнє
Причому плани ці далекосяжні. Тобто спільний відпочинок майбутнім літом - це прекрасно, звичайно, але не дуже-то ознака. А ось квартирне питання або котики, наприклад, це важливо. Так-так, чоловіки віддають перевагу заводити котиків з тими, на кому збираються одружитися. Це така бета-версія дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:4 секс-звички, від яких варто відмовитись після 20

Він каже "Ми"
Замість "я" і "ти". А ще він каже "коли", а не "якщо". "Коли купимо машину, з'їздимо до моря удвох".

Більшість його друзів одружені
Чоловік - істота соціальна, любляча відчувати себе "у зграї". Якщо він не закоренілий холостяк, то напевно відчуває, що упускає щось важливе. "Якщо всі навколо переженилися - значить, щось в цьому є", - приблизно так він мислить.

Він запрошує тебе на сімейні свята
Знайомство з батьками - це просто формальність. А от сімейні свята - це дійсно важливо. Не тільки тому, що цим він показує, що вже вважає тебе частиною сім'ї.

Він дарує тобі дивні подарунки
І тобі дуже хочеться цими подарунками його стукнути. Сковорідкою, наприклад. Спокій тільки спокій! Не факт, що він вважає жінку додатком до плиті. Він просто починає "гніздуватись" і облаштовувати спільний побут. Це мине. Особливо якщо сковорідка в нього все-таки долетить.

Він міркує про сімейні цінності
Увага, важливий момент: якщо він з самого початку любив про це поміркувати, то це, швидше, ознака того, що ти зв'язалася з якимось дивним типом. Тому що, навіть якщо він давно готовий створити сім'ю і з першого погляду зрозумів, що ти - його майбутня дружина, він не може не розуміти, що на початку відносин це звучить трохи дивно.

Він нервує
Без особливих на те причин. Зрозуміло, що ти, звичайно, не можеш бути в курсі всього, що відбувається в його житті. Але якщо він звик ділитися з тобою переживаннями і проблемами (що теж, до речі, хороший ознака), а тепер раптом мовчить, але ти бачиш, що його явно щось напружує, - можливо, це воно. Почекай трохи, і ви почнете боятися разом. Тому що насправді весілля - це той ще квест.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 02.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1963

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: