Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 5 помилок, які не варто робити перед сексом

5 помилок, які не варто робити перед сексом

Ці 5 помилок можуть зіпсувати навіть найромантичніший вечір, тому старайся не забувати про них!

kak-poluchit-udovolstvie-zhenwine.jpg (21.24 Kb)
1. Не сходити в туалет
Перервати прелюдію і попросити партнера почекати пару хвилин, поки ти збігаєш в туалет? Е-е-е ... Він цього, м'яко кажучи, не оцінить, і настрій буде зіпсовано. Тому обов'язково подбай про це і по дорозі в спальню заглянь у вбиральню. Це не займе багато часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:4 секс-звички, від яких варто відмовитись після 20

2. Випити занадто багато
Алкоголь допомагає розслабитися, але важливо не переборщити з його кількістю. В іншому випадку ти втратиш чутливість і отримаєш набагато менше задоволення, а отримати оргазм стане і зовсім непосильним завданням. І не дивно - бо набагато бажанішим сексу для тебе виявиться сон.

3. Їсти важку їжу
Коли ти вживаєш багато вуглеводів відразу, організм кидає всі сили на процес травлення. Так, секс буває спонтанним, але, якщо ти плануєш романтичний вечір, дай організму хоча б годину на перетравлення їжі.

4. Зациклюватися на зовнішності
Звичайно, ти чарівна, але, якщо ти в самий розпал пристрасті раптом згадаєш про свій прищ на підборідді або волосся на сосках, всі зусилля твого партнера виявляться марні. Не потрібно концентруватися на своїх дрібних недоліках, адже, якщо він хоче займатися з тобою сексом, ти його збуджуєш.

5. Забути про захист
Так, мало хто любить такі противні гумові штуки, як презервативи. Проте вони необхідні як для захисту від інфекцій, так і для контрацепції. Так що подбайте заздалегідь про їх наявність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 07.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2006

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: