Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 5 порад, що допоможуть пережити знайомство з його батьками

5 порад, що допоможуть пережити знайомство з його батьками

Зазвичай знайомство проходить на якісь великі свята, приміром новорічні чи різдвяні, про всяк випадок ми дамо тобі парочку рекомендацій на випадок, якщо знайомство таки відбудеться.

kemeja2.png (297.97 Kb)

1. Підготуйся заздалегідь
У ході досліджень психологи з'ясували, що люди симпатизують тим, хто схожий на них самих, тому про сім'ю твого бойфренда важливо дізнатися побільше заздалегідь. Розпитай його про те, яких поглядів дотримуються його батьки, як проводять вільний час і який торт любить його бабуся до чаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:8 ознак, що він хоче зробити тобі пропозицію

2. Одягнися, щоб відповідати, а не щоб убити наповал
Так, на дворі не 50-ті, але надягати на першу зустріч з його батьками бандажне плаття і червоні туфлі на шпильці - не найкраща ідея.

3. Купи невеликий презент
В даному випадку важлива не вартість подарунка, а увага і турбота, з якими ти підійшла до його вибору. Ось тут особливо корисним є перша порада: розпитавши бойфренда про його батьків, ти зможеш без проблем підібрати для них щось особливе.

4. Запропонуй свою допомогу
Сьогодні ти - гостя в будинку його батьків, але запропонувати свою допомогу зобов'язана в будь-якому випадку. Будь то сервіровка столу або фінальні штрихи в підготовлюваний блюді, гра з його маленькими племінниками чи прибирання тарілок після вечері - твій жест запам'ятається.

5. Подякуй
Ти можеш зробити це за допомогою смс, імейлу, дзвінка або навіть листівки - підійде будь спосіб вираження подяки за добре проведений час. Можливо, ці люди скоро стануть і твоєю сім'єю, так чому б не почати історію ваших стосунків з такого милого і приємного моменту?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 04.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1265

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: