Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / Як ненароком втратити хлопця?

Як ненароком втратити хлопця?

Ніколи не роби цього, якщо хочеш бути з ним!

zhena-tiran-i-despot4.jpg (32.63 Kb)
Стань йому рідною матір'ю
Прямо відразу - а чого тягнути, так? Стеж за тим, щоб він три рази в день їв корисну їжу, не виходив на вулицю без шапки, не надягав цю жахливу футболку з Гомером і - це найголовніше - щоб негайно перестав спілкуватися з Лехой, Дроном і Діманом. Вони його поганому навчать.

Змушуй
Нехай назавжди забуде про це своє "Не хочу!" - Немає такого слова! Хіба мало, чого йому не хочеться, треба - значить, треба. Треба кожні вихідні їздити в гіпермаркет, а потім відразу до мами на дачу. І нехай не прикидається, що його нудить - бач, які ми ніжні!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:7 ситуацій, коли ти вбиваєш відносини

Ображайся
По-перше, звичайно, на нього: запізнився на 5 хвилин, не купив по дорозі додому хліба, поклав шкарпетки під диван - все це чудові нагоди для того, щоб включити режим всесвітньої скорботи. По-друге, на життя: погода жахлива, на дорогах пробки, всі люди були як люди, і раптом чомусь всі стали кретини.

Вимагай
Навіщо тобі чоловік взагалі, якщо він відмовляється тобі догоджати, так? Нехай дзвонить 8 разів на день, а інакше ти не повіриш в його любов. Хай говорить компліменти, а нічого іншого нехай не говорить, ти не наймалася це слухати. Нехай дарує подарунки, природно - він же чоловік!

Забороняй
Якщо раптом він зібрався провести вечір з друзями, знай: у тебе з'явився прекрасний привід для скандалу. Бо які можуть бути друзі, якщо у нього тепер є жінка? І потім, знаєш ти цих друзів, знову всі нап'ються до поросячого вереску і милого твого напоять. А пити не можна, звичайно ж. Взагалі.

Критикуй
Неважливо, що і як робить твій чоловік, важливо пояснити йому, що його прекрасні сильні руки ростуть з не менше прекрасних підтягнутих сідниць. Якщо руки у твого принца золоті, не зневіряйся. Ти завжди можеш скористатися безпрограшним варіантом - вигуком "Ну хто так робить?!". Для посилення ефекту можна закотити очі, театрально зітхнути.

Питай
Вважаємо, ти сама прекрасно знаєш, що саме питати, але про всяк випадок нагадуємо: "А я гарна?", "А я не товста?", "А ти мене любиш?", "А за що ти мене любиш?!"

Шантажуй
Введи залізне правило: немає "булочок" - немає сексу. У якості "булочок" можуть фігурувати подарунки (і нехай не скупитися, жадоба!), Послуги, ну і, нарешті, найголовніше - підпорядкування. Слухняного чоловіка можна і винагородити іноді. Ну, поки він не втік. Чекати цього залишилося зовсім недовго, до речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 12.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 982

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: