Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 4 причини, чому ти можеш зустріти своє кохання вже сьогодні

4 причини, чому ти можеш зустріти своє кохання вже сьогодні

Ось чотири причини, чому ти можеш зустріти чоловіка своєї мрії прямо сьогодні.

svidanie_3145dfbgb.jpg (27.27 Kb)
Звучить зовсім не романтично, але враховуй математику.
Подумай про те, як важко знайти порядного хлопця в наш час і наскільки рідко в цьому світі буває справжня любов. Тепер подумай про те, як багато людей ти бачиш кожен день і проходиш мимо. Якщо ти щодня зустрічаєш на роботі, скажімо, 20 чоловіків, але проходиш повз кількох десятків, не втрачай свій шанс познайомитись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:7 ситуацій, коли ти вбиваєш відносини

Психологічно нам більше симпатичні люди, яких ми бачимо щодня.
Саме тому колеги по роботі так часто закохуються, незважаючи на потенційно катастрофічні наслідки. Простіше кажучи, той чоловік, якого ти бачиш часто, здається тобі більш приємним і симпатичним, ніж незнайомець.

Більш ймовірно побудувати відносини з тим, хто живе поруч.
Звичайно, любов - це не точна наука, але від статистики нікуди не дітися. А вона говорить про те, що ти зустрінеш чоловіка своєї мрії швидше серед тих, з ким поряд живеш, працюєш, обідаєш або їздиш в метро.

Ми схильні закохуватися в людей, які схожі на нас самих.
Вчені називають цю чимось на зразок ефекту тяжіння, тільки зовсім не протилежностей. Загалом-то, чим більше людина схожа на нас, тим більш привабливим ми його вважаємо. Звідси висновок: зверни увагу на чоловіка, з яким у вас є щось спільне, хто живе в тому ж місті, працює в тому ж режимі і дотримується тих самих поглядів, що і ти!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 09.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1403

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: