Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 7 якостей, які він хоче бачити у своїй дружині

7 якостей, які він хоче бачити у своїй дружині

Які якості мусять бути і жінки, аби він захотів з нею одружитись? Деталі читай у нашому матеріалі...

06df0d7-88768.jpg (162.06 Kb)
Їй можна довіряти
Причому, не тільки безглузді історії з дитинства, а і всі таємниці, страхи, комплекси. Довіра - це та основа, на якій будуються всі гармонійні відносини. Повір, це головна якість, яку хлопці шукають в супутниці життя.

Вона у всьому його підтримує.
Навіть якщо 35-річний чоловік заявляє про те, що хоче кинути стабільну роботу, щоб стати фокусником, дівчина підтримує його у всьому. Вона відноситься до будь його витівкам з великою терпимістю, любов'ю і розумінням, навіть якщо ситуація зовсім нікудишня. Це дорого коштує, правда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:6 порад, як не втратити друзів, зустрічаючись з хлопцем

У неї є свої амбіції і мотивація.
Є дівчата, які насправді домагаються успіху, а є ті, хто регулярно постить на фейсбуці надихаючі цитати. В якості дружини будь-який адекватний і сильний хлопець вибере першу, а не другу. Особиста затребуваність і реалізованість кожного з партнерів зміцнює відносини і служить своєрідною страховкою від дрібних і порожніх сварок.

З нею у нього просто приголомшливий секс.
Окей, секс - не найголовніше в житті, але він важливий. Це не означає, що поголовно всі хлопці шукають секс-богиню, просто їм потрібна сексуальна сумісність.

Вона розуміє, що він - не ідеальний, але працює над собою.
Будь поблажливою до дрібниць - зрештою, ніхто не ідеальний. Так, ми можемо бути небагатослівними, впертими і нестерпними, але це не означає, що ми не готові змінюватися.

Вона поділяє його цінності та ідеали.
Це важливо до весілля, а після, особливо, з появою дітей, стає ще важливіше. Якщо дитина зрозуміє, що у його батьків немає спільної точки зору на що-небудь серйозне, то швидко навчиться маніпулювати вашими слабкими місцями. Ось тоді всім стане не до жартів!

Вона весь час дивує його, змінюючись і приймаючи нові життєві виклики.
Є люди, які спочатку здаються дуже цікавими, але дізнавшись їх ближче, розумієш, що вони просто розповідають одні й ті ж три історії, по колу. А є такі, які щодня відкриваються для тебе з нової, невідомої сторони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 10.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1904

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: