Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Шопінг / 10 золотих правил шопінгу в інтернеті

10 золотих правил шопінгу в інтернеті

Робити покупки онлайн дуже захоплююча справа, але якщо досвід в такого роду шоппингу не великий, то є досить багато шансів отримати не те, що замовляєш. Ми підготували звід правил, який допоможе тобі зорієнтуватися і отримати саме ті товари, які ти хотіла.

1394185154_terms_of_successful_online_shopping.jpg (24.52 Kb)
Зроби свою банківську карту відкритою для міжнародних платежів
У всіх інтернет-магазинах можна оплатити двома способами: банківською картою або через Paypal. Вибирай той, який тобі зручніший. Перед тим як оплачувати замовлення, зв'яжися зі своїм банком і перевір баланс на карті і наявність обмежень з боку банку.

Перевір безпеку сайту
Користуйся лише сайтами з хорошою репутацією. Найбільші міжнародні продавці завжди дорожать думкою покупців, тому надають якісний сервіс. Якщо ти купуєш на сайті начебто ebay.com, дивися на рейтинг продавця і відгуки попередніх покупців. Коли ти вводиш дані банківської карти, зверни увагу на сертифікати безпеки і офіційні логотипи платіжних систем. Якщо у тебе є сумніви в порядності сайту, краще утриматися від покупки і навести про нього довідки.

Вивчи правила доставки
Багато інтернет-рітейлерів роблять доставку по всьому світу безкоштовною, деякі виставляють рахунок в залежності від ваги посилки. Іноді. доставка в Україну коштує дорожче, ніж в інші країни. У цьому випадку спробуй домовитися з кимось із друзів, щоб розділити вартість доставки.

Пам'ятай про обмеження
У нашій країні, якщо сума замовлення перевищує 150 євро, його доведеться розмитнити. Це не коштує великих грошей, але от часу може зайняти до двох годин і їхати доведеться туди, куди вкажуть на митниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шопінг: що варто купити в чоловічому відділі

Клієнтська служба підтримки
Зобов'язана відповідати на всі запити і питання покупців, тому якщо пройшов місяць, а твоя посилка так і не доїхала до тебе, неодмінно зв'яжися з відправником. Порядні інтернет-магазини або знаходять посилку, або відправляють її повторно, або ж повертають гроші.

Повертати товари можна
Для інтернет-магазинів, правила повернення товару діють точно такі ж, як і для звичайних. В українські ти маєш право повернути товар протягом 14 днів. У закордонні вартість пересилки назад, як правило, коштує дорожче. Тому так часто зустрічаються оголошення про те, що не підійшли позиції. Якщо ти відправляєш товар назад, переконайся що всі бирки на місці, а упаковка в цілості.

Користуйся послугами посередників
Якщо ти знаходиш дуже класний інтернет-магазин, але у нього немає доставки в Україну, знайди сервіси, які за невеликий відсоток привезуть тобі бажану покупку, позбавивши від зайвих клопотів. Такі компанії беруть на себе всі питання з оформленням посилки, тобі треба лише вказати сайт, розмір і оплатити замовлення. Доставка займає 4-6 тижнів.

Використовуй промо-коди
Їх можна отримати безпосередньо від магазину, якщо ти постійний клієнт, або ж через спеціальні знижкові сайти, на яких зібрані найвигідніші пропозиції інтернет-магазинів.

Визнач свій розмір
На кожному сайті є таблиці розмірів всіх видів одягу. Уважно вивчи їх і проведи виміри. Особливо обережна будь з розміром взуття.

Читай склад виробу
Найчастіше, одяг на моделях з магазину виглядає набагато красивішим, ніж насправді. Для того, щоб уникнути розчарувань, прочитай з чого виготовлено виріб і уяви, як він буде виглядати насправді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 04.09.2015
Автор: maryna2
Переглядів: 1840

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: