Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Шопінг / 5 речей, які приховають недоліки фігури

5 речей, які приховають недоліки фігури

1. Великі руки - сукні зі спадаючих тканин Якщо основним недоліком твоєї фігури є великі руки, то тобі варто відмовитися від речей з відкритими плечима, короткими рукавами або ліхтариками. Такі моделі, навпаки, роблять акцент на руках, тому замість них краще обирати одяг з легких, спадаючих тканин, крій яких не буде обтягувати проблемні зони.

864747.jpg (41.83 Kb)
2. Широкі стегна - спідниця-кльош Ще недавно на піку популярності знаходилися субтильні моделі, зараз же в моді гіпертрофовані форми. Яскравий приклад тому Кім Кардашьян, яка є законодавицею нових fashion-тенденцій. Знаменитість не соромиться широких стегон і з гордістю носить обтягуючі спідниці-олівець, які підкреслюють її жіночні вигини. Якщо ж ти не ставишся до настільки ризикова як Кім, і комплексуєш з приводу обсягу стегон, то тоді тобі варто звернути увагу на розкльошені спідниці із завищеною талією, які допоможуть приховати диспропорцію фігури.

3. Низький зріст - трапецієвидна міні-спідниця Мініатюрним дівчатам найкраще віддати перевагу речам простого крою і текстури, так як громіздкість силуету і наявність великих малюнків візуально підкреслять невеликий зріст. Відмінним варіантом стане трапецієвидна міні-спідниця, яка зробить акцент на ноги, візуально їх подовживши. Правда, колготки краще вибирати в тон туфель для досягнення необхідного ефекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що носити у спеку: fashion-секрети

4. Вузькі стегна - широкі штани із завищеною талією Власницям вузьких стегон рекомендується вибирати фасон одягу, який підкреслить лінії фігури, зробивши їх більш жіночними, тим самим збалансувавши пропорції тіла. Як правило, краще за все з такою функцією справляється одяг із завищеною талією. Від мішкуватих штанів краще відмовитися, так як вони не тільки не додадуть відсутнього обсягу, а зроблять на його нестачі акцент.

5. Високий зріст - джинси Сьогодні високий зріст навряд чи можна назвати недоліком, адже індустрія моди сформувала певні стандарти, які сприймаються як якийсь еталон краси. Однак рослі представниці прекрасної статі часто комплексують з приводу росту, намагаючись приховати недолік за допомогою одягу. Зробити це можна, вибравши правильний малюнок речей. Від вертикальних смужок і дрібного принта краще відмовитися, замінивши його нарядами контрастних кольорів. При виборі гардеробу для високих дівчат не існує універсального правила, яке допоможе збалансувати пропорції фігури, так як цей момент дуже індивідуальний. Якщо ти хочеш візуально вкоротити ноги, додавши їм витонченості, варто вибирати речі з низькою талією. Висока посадка підходить тим, хто хоче скоректувати верхню частину тулуба. Єдине, що повинно бути присутнім в тому чи іншому варіанті брюк - жіночний силует обраної моделі, який допоможе підкреслити плавні вигини фігури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

10:00, 15.07.2016
Автор: maryna2
Переглядів: 2131

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: