Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / 5 фітнес-трендів 2015

5 фітнес-трендів 2015

Ми майже впевнені ,що кожна з вас давала собі обіцянку зайнятися спортом цього року. Та пройшло вже два місці від нового 2015-го, а спортивний костюм так і залишився припадати пилом у шафі. Пропонуємо 5 головних фітнес-трендів - шукати виправдань більше не варто.

z93vl4nnzta.jpg (26.92 Kb)
Паддлборд

Стоячи на довгій дошці для серфінгу, спортсмен просувається вперед за допомогою весла. Насправді це важче, ніж здається, але варте того, щоб спробувати.

Заняття з петлями TRX

Заняття з петлями вимагає, власне, тільки петлю (прямого ременя) і системи, яка може бути встановлена де завгодно, - від номера в готелі до дерева в парку.

Батут

Доступний для купівлі в онлайн-магазинах міні-батут можна встановити дома, і ви навіть не уявляєте, як сильно він може допомогти вам зміцнити здоров'я. Зі стрибками зміцнюється лімфатична система і добре розгониться кров по усьому організму.

Гирі

Ці чавунні або гумові ваги - ефективні інструменти для поліпшення серцево-судинного функціонування, сили і гнучкості.

Функціональний тренінг

Його суть - у відновленні; а мета полягає в тому, щоб зміцнити наші тіла в практиці, використовуючи вправи, подібні до того, як ми рухаємося в повсякденному житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вправи, які допомагають прибрати боки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 02.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1853

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: