Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Ця звичка додає тобі 5 кг

Ця звичка додає тобі 5 кг

Чи відомо тобі, що неправильна постава робить фігуру мішкуватою, візуально додає близько 5 кг і збільшує об'єм живота. Як привчити себе не сутулитися, дізнайся з нашого матеріала.

cool-fashion-girl-shorts-tank-top-favim_com-51883.jpg (40.7 Kb)
Коли ти сутулишся, всі твої внутрішні органи дещо зміщуються, погіршується їхня робота, а це в свою чергу призводить до газоутворення і здуття. Ось і ще одна додаткова причина, чому ти не можеш відрегулювати своє травлення і накачати прес. При неправильному положенні тіла, органи зсередини тиснуть на черевну стінку, тому нижня частина живота випинається вперед, а при такому положенні корпусу м'язи преса слабшають, і живіт "провисає". Не найпривабливіша картина, чи не так?

Але і це ще не все! Ті, хто сутулиться за робочим столом, також ризикують отримати підвищений відсоток вісцерального жиру і збільшені в об'ємі боки. На думку дієтологів, при наявності вираженого прогину в попереку відтік рідини в нижній частині тіла погіршується, накопичується в жирових клітинах, в результаті ти отримуєш целюліт і зайві сантиметри на стегнах і сідницях.

Як виправити цю звичку? Тобі потрібно зміцнювати м'язи спини, преса спеціальними вправами 3-4 рази на тиждень і паралельно стежити за поставою. Наприклад, відстежувати наскільки у тебе пряма спина під час звичайної ходьби і як ти сидиш за комп'ютером. Корисно буде також зайнятися бодіфлексом або йогою. За рахунок поєднання діафрагмального дихання з силовим навантаженням на проблемні ділянки тіла ці напрямки допомагають і вирівняти спину, і зміцнити м'язи черевного преса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб ноги були стрункими потрібно просто гуляти

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 18.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 6072

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: