Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Ранкова зарядка підвищує імунітет [ВІДЕО]

Ранкова зарядка підвищує імунітет [ВІДЕО]

Доведено, що регулярні заняття ранковою зарядкою надають загальнозміцнювальну дію, підвищують імунітет, стимулюють діяльність усіх систем організму, покращують сон, апетит і загальне самопочуття. Вправи ранкової гімнастики - прості і не повинні містити важких навантажень. Один з варіантів - нижче у відео.

d22baf3f16e470c1d7fc0d3abc04371000.jpg (8.53 Kb)
В організмі сплячої людини сповільнюються всі фізіологічні процеси, в тому числі серцебиття і дихання. Надходження кисню в кров сповільнюється. Мета ранкової зарядки - активізувати рух крові і лімфи, усунути застійні явища, що виникли під час сну. Силові вправи в ранковій зарядці неприпустимі. Вона повинна включати в себе вправи на рухливість, гнучкість. Відмінно підходять для ранкової гімнастики дихальні вправи.

Ранкову зарядку можна починати робити, лежачи в ліжку. Різні потягування - це якраз те, що потрібно напівсонному організму. Вправи ранкової зарядки проводяться у повільному ритмі, без різких рухів. Ні в якому разі після ранкової гімнастики ви не повинні відчувати втому. Інтенсивність фізичного навантаження при ранкової гімнастики значно менше, ніж при спортивному тренуванні.

Ранкова гімнастика корисна людям різного віку, і починати займатися нею - ніколи не рано і ніколи не пізно. Особливо важлива зарядка для людей, ведучих малорухливий спосіб життя. Часу вона забирає зовсім небагато: 8-15 хвилин. У приміщення, де ви займаєтеся зарядкою, повинен бути забезпечений доступ свіжого повітря (пам'ятаєте - у сні в кров надходило мало кисню!). Тому відкривайте кватирки, балконні двері і т.д. Влітку оптимальним варіантом є заняття ранковою зарядкою на вулиці (на балконі).


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масаж душем допоможе прибрати жир з живота

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 27.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2061

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: