Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Як зробити свій живіт трохи меншим вже до сьогоднішнього вечора

Як зробити свій живіт трохи меншим вже до сьогоднішнього вечора

Вже літо. Літо вже! ЛІТО!
А ви так і не скинули зайві кілограми і з сумом розглядаєте свою фігуру в новому купальнику в дзеркалі?

9554_1.jpg (27.51 Kb)
Не турбуйтеся. Не завжди справа тільки в жирових відкладеннях, іноді картину псує просте здуття живота. Це є наслідком скупчення газів через розщеплення їжі в шлунку. І для вирішення цієї проблеми є кілька простих прийомів, які дозволять вам виглядати стрункіше буквально за один день!

Пийте теплу воду з лимоном

Цей напій є фантастичним засобом для прискорення метаболізму та запуску травної системи після пробудження. Лимонний сік також дає відмінний заряд енергії, тому спробуйте замінити цим напоєм свою ранкову каву.

Проживіть один день без молочних і глютеновмістимих продуктів

Ще якихось кілька років тому далеко не всі знали, що таке глютен. Сьогодні ж спеціальні дієти з низьким вмістом цієї речовини стають все більш і більш популярними. Можна довго вести теоретичні суперечки про те, шкідливі вони чи корисні, але небезпека глютену для певного кола людей, які страждають його непереносимістю, очевидна. Причому дуже часто людина навіть не підозрює про причини свого поганого самопочуття і здуття живота після вживання деяких продуктів. Спробуйте спеціальну дієту і, можливо, в той же вечір відчуєте результати.

Замініть свій звичайний перекус ананасом

Бромелайн — спеціальний фермент, що міститься в ананасі, — може допомогти травленню, розщеплюючи білки в шлунку. Тому його цілком можна використовувати для поліпшення травлення, особливо при проблемах секреції травних ферментів підшлункової залози. Так що намагайтеся поміняти звичний бутерброд на блюдо з екзотичними фруктами.

Контролюйте споживання солі

Сумна правда полягає в тому, що ми абсолютно не знаємо, скільки солі споживаємо насправді. Добова норма цієї речовини складає всього 5 г, але, як правило, вона перевищується усіма в кілька разів. Надмірне споживання солі призводить до затримки в організмі води, великий обсяг якої «зберігає» у собі жирова тканина.

78623.jpg (22. Kb)

Їжте повільніше

Можливо, ви не помічали цього, але швидке споживання їжі може привести до мимовільного попадання повітря в травний тракт і, як наслідок, до здуття шлунка. Тому їжте спокійно і ретельно пережовуйте їжу. Це допоможе вам швидше позбутися від почуття голоду і уникнути переїдання.

Перестаньте вживати жувальну гумку

Жуйка здатна не тільки освіжити ваш подих, а й створити додаткову можливість для потрапляння повітря в ваш шлунок. Багато жувальних гумок також містять цукровий спирт, який є ще одним фактором, відповідальним за здуття живота.

Тримайтеся подалі від газованих напоїв

Газовані напої є основною причиною здуття живота через гази, які містяться у них. Тому, як тільки ви відмовитеся від їх споживання, відразу побачите позитивний ефект для своєї талії.

Пийте більше води

Ми постійно пишемо про необхідність споживання більшої кількості рідини, тому що це дійсно дуже корисно для організму. Вода також допоможе позбутися від живота, так як сприяє нормалізації обміну речовин і виведенню токсинів.

Їжте більше клітковини

Збільшення споживання клітковини допомагає позбутися від здуття живота, тому що рослинні волокна забезпечують правильну роботу травної системи. Якщо ваша травна система функціонує на повну силу, то ви уникнете багатьох проблем, у тому числі і запорів.

Контролюйте розмір порцій

Якщо ви регулярно страждаєте від здуття живота після їжі, причиною тому може бути занадто великий розмір порцій. Спробуйте зменшити кількість їжі і подивіться, що з цього вийде.

1396087730_69600737.jpg (8.08 Kb)

Уникайте алкоголю

Алкоголь викликає проблеми з травленням, що виражаються у виділенні шлункового соку з низьким вмістом деяких ферментів. Що, в свою чергу, може призводити до здуття живота. Тому, якщо хочете позбутися від зайвих сантиметрів на талії, від спиртного потрібно триматися подалі.

Пийте м’ятний чай

М’ятний чай покращує травлення, оскільки стимулює вироблення шлункової кислоти. Він також містить дубильні речовини, які захищають шлунок, кишечник і жовчний міхур, а ще має протизапальний ефект.

Пропустіть десерт

Вам слід відмовитися від десерту, тому що в ньому міститься багато цукру або штучних підсолоджувачів. Обидва варіанти, як відомо, викликають здуття живота. Якщо ви хочете мати плоский живіт до кінця дня, тоді варто утриматися від солодких задоволень і замінити їх свіжими фруктами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

20:32, 05.06.2015
Автор: admin
Переглядів: 3316

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: