Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Похудання / 15 способів для лінивих як тримати себе у формі

15 способів для лінивих як тримати себе у формі

Прості хитрощі, які допоможуть змінити спосіб життя на краще і прищепити любов до спорту.

ba272d837f6e7e9b5d95ca4d0c.jpg (24.21 Kb)
1. Якщо дисципліна - не ваша сильна сторона, і ви тим більше не "жайворонок", то ранкові тренування поки варто відкласти. Для початку привчіть себе просто вставати на годину раніше і займатися справами по дому або готувати сніданок. Через кілька тижнів, коли ваше тіло звикне до такого режиму, почніть поступово прищеплювати любов до спорту.

2. Використовуйте з користю кожну хвилину. Не сидіть на місці під час телефонної розмови з мамою або подругою: вийдіть на вулицю або просто походіть по кімнаті.

3. Прості вуглеводи швидко засвоюються і моментально "заправляють" організм енергією - це факт. Так що якщо вже жити не можете без цукерки або круассана, то з'їжте їх за півгодини до тренування. Але ніяк не на ніч!

4. Ведіть календар. Ставте прості цілі, наприклад, гуляти по 20 хвилин в день, і відзначайте дні, коли ви успішно впоралися із завданням. Якщо ви серйозно поставитеся і будете виконувати заплановане протягом місяця, в кінці кінців, це увійде в звичку і ваш організм сам почне проситися на вулицю.

5. Не хочете вставати з дивана, не вставайте. Необов'язково виходити з дому, щоб займатися спортом. Є безліч вправ, які можна робити у себе у вітальні і не витрачати час на поїздку в спортзал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що важливіше: харчування чи тренування?

6. Згідно з результатами різних досліджень, музика дійсно здатна змінити реакцію людини на втому навіть під час виснажливого фізичного навантаження, наприклад, пробіжки. Тому знайдіть час і сформуйте таки пару-трійку плей-листів з бадьорить музикою. І кожен раз, коли сили будуть на межі, вставляйте навушники у вуха!

7. Багато хто звик вважати, що потрібно робити все і відразу. Але це не завжди ефективно. Якщо в день ви відіжметеся або покачаєте прес всього 10 разів, ви станете сильнішими і витривалішими і зможете збільшити кількість вправ в найкоротші терміни.

8. Іноді, все що потрібно - це нагадування про те, що ваші цілі досяжні. Підписавшись на людей, які надихають вести активний спосіб життя, таких як Місті Коупленд, Дуейн Джонсон, відомий під псевдонімом Скала, і Джессамін Стенлі, ви гарантовано будете отримувати чарівний пендель кожен день.

9. Відкладіть в сторону телефон і комп'ютер за годину до того, як ви плануєте лягти спати. Повірте, це непросто, але життєво необхідно!

10. Якщо ви не любите бігати - не бігайте. Не робіть нічого, що вам неприємно. В іншому випадку ви просто зненавидите спорт і ніколи більше не захочете займатися ним.
Замість того, щоб змушувати себе двічі в тиждень бігати, спробуйте зайнятися чимось дійсно приємним для вас. Наприклад, катайтеся на велосипеді в парку, почніть ходити в походи або частіше вигулюйте собаку. Якщо ви насправді отримуєте задоволення, ваш мозок асоціює таке заняття з позитивними моментами і цілком очевидно, що в майбутньому ви повторите це.

11. Мозолі і рани ще нікого не робили щасливими. Тільки в підходящому взутті ви зрозумієте різницю між приємним і болючим тренуванням. При покупці кросівок пам'ятайте, що різні моделі підходять для різного виду тренувань і ваш вибір повинен залежати від багатьох речей, включаючи кількість необхідних вам подушок, ступінь пронації стопи і стійкості.

12. Пийте зелений чай або каву протягом дня. Зелений чай або кава в розумних межах дасть вам більше енергії, що, в свою чергу, знизить ймовірність того, що в кінці робочого дня ви залишитеся без сил. А значить, ввечері ви знайдете час на тренування!

13. Не зупиняйтеся. Навіть коли втомилися. Не має значення ні швидкість, ні те, що ви робите. Головне, не стояти на місці. Немає сил більше бігти? Перейдіть на крок і рухайтеся далі.

14. Відпочивайте. Усім потрібен відпочинок, навіть чемпіонам. Тому що організму потрібен час на відновлення м'язів, суглобів і сухожиль.

15. Якщо є вибір, вибирайте більш активне заняття Ходіть пішки по сходах, вийдіть за кавою в сусіднє кафе. Хоча ці речі можуть здатися незначними і непов'язаними, вони насправді допоможуть вам виробити в собі звичку жити активніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:20, 31.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 3859

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: