Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Похудання / Як зменшити талію прямо зараз:3 способи

Як зменшити талію прямо зараз:3 способи

Всім відомо, що для того, щоб мати тонку талію, позбутися від живота, та й взагалі, щоб він був підтягнутий - потрібно дотримуватися здорового способу життя, не їсти жирного і мучного, дотримуватися дієти і займатися фізичними вправами. Однак, що ж робити, якщо тонка талія потрібна тут і зараз?

file41978054_99c76c51.jpg (8.99 Kb)
Втрата зайвої рідини
Заміна рафінованих вуглеводів з частиною природних діуретиків - це те, що вам потрібно. Такі продукти як артишоки, спаржа або крес-салат, дуже сприяють очищенню шлунка і тіла і головне - усувають зайву рідину з організму. Зрештою об'єм талії зменшується.

Усунути набряклість
Якщо вас турбують мішки під очима, або у вас опухлі повіки, а також якщо вас турбує загальне відчуття здуття живота - з'їжте середнього розміру огірок. Ваш зовнішній вигляд покращиться буквально на очах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 способів для лінивих як тримати себе у формі

"Стиснення живота" або "усадка" фігури
Фрукти та овочі, багаті калієм, створюють як би ефект тимчасової "усадки" фігури. Цей трюк дозволить вам влізти в улюблене плаття і дозволить зменшити вашу талію. Їжте банани, шпинат та інші помаранчеві фрукти та овочі, забезпечуючи бажаний ефект.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 02.08.2015
Автор: maruna
Переглядів: 1850

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: