Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Вуличний спорт. Веселі тренування для всієї родини

Вуличний спорт. Веселі тренування для всієї родини

Останнім часом шаленої популярності набирає такий вид тренувань як стрітворкаут, або ж просто Workout. Його найбільший плюс в тому, що повноцінний комплекс якісних тренувань можна пройти прямісінько на вулиці і абсолютно безкоштовно. Більше того, деякі з вуличних тренажерів підходять навіть для дітей, тому тренування можна перетворити на веселе дозвілля для всієї родини.

which-workout-feature.jpg (25.89 Kb)
В Європі та США вже десятки років такі майданчики вважаються нормою і постійно користуються попитом серед дітей, підлітків і дорослих. До нас це прийшло дещо пізніше і одна з переваг такого майданчика в тому, що навіть якщо у вашому дворі його нема – ви можете без проблем встановити його самі. Достатньо тільки зібрати активних сусідів і замовити потрібні вам тренажери і дитячі майданчики для ігор. Про встановлення і якість таких майданчиків не варто хвилюватись, адже представники компанії самі їх привезуть, поставлять і нададуть гарантійні талони.

В чому плюс тренувань в дворі? По-перше, вам не потрібно платити шалені гроші за відвідування спортзалу. По-друге, тренування на свідому повітрі завжди корисніші, аніж у приміщені. І по-третє, так ви зможете весело провести час зі своєю родиною, адже тренажери прості у використанні і на них можуть бавитись діти.

Сама програма воркауту - це вправи на вибухову силу та витривалість. Не обов'язково щоб це був силовий воркаут, адже для родинних занять підійдуть і легкі навантаження. В програму окрім занять на спеціальних вуличних тренажерах можна включити присідання, віджимання, підтягування на турніку і вправи на брусах, наприклад, стійка на витривалість. Але не забувайте обов'язково робити розтяжку перед заняттями. Це весело, якщо робити її разом з дітьми в ігровій формі. Тобто, заняття в дворі не лише сприяють фізичному розвитку тіла, а й зміцнюють здоров'я і забезпечують прекрасний на настрій всім оточуючим.

Встановлюючи такий майданчик слід подбати про те, щоб на ньому було безпечно займатися всім: і дітям, і дорослим. Про безпеку самого майданчика теж не слід забувати, адже якщо він буде встановлений неналежним чином – його можуть демонтувати і деякі тренажери, які будуть погано закріплені, просто вкрасти.

Важливо, що такі тренажери будуть служити вам і вашим близьким дуже довго, оскільки вони міцні і зручні у експлуатації. Більше того, вам не потрібно буде шукати занять для своєї дитини під час прогулянки, адже вона може бавитись на майданчику в той час коли ви займатиметесь своїми справами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:11, 27.06.2017
Автор: admin
Переглядів: 3700

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: