Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / 5 базових вправ для ідеального тіла

5 базових вправ для ідеального тіла

Як стати володаркою фігури мрії? Дуже просто!

690x560_1_41a92a46f585946be2ca80d9ea68e05b1567x1272_0xd42ee42a_19021178121412687746.jpeg (30.61 Kb)
Якщо ви регулярно ходите в спортзал, але виконуєте одні й ті ж рутинні вправи, цілком імовірно, що ви не побачите прогресивних результатів. Пора визнати - не вся фізична активність однаково ефективна для красивого тіла, і одні вправи «працюють» куди краще і швидше інших. Особливо, коли справа стосується загального тонусу тіла і привабливого силуету. Пропонуємо вам кілька свіжих прикладів, які «виліплять» ідеальну фігуру швидко і безпечно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Накачати прес - легко!

1. Присідання

Обов'язкова частина будь-якої програми базових вправ, які дають силу і тонус м'язів ніг і сідниць. У той же час є безліч варіантів того, як їх можна виконувати. Наприклад, присідання з вільною вагою (штангою або гантелями) - вірний і екстрений спосіб привести в форму всю поверхню ноги від сідниць до литок, а заодно "підбадьорити" м'язи спини, живота і плечей, які також отримають свою частку навантаження. Повторіть 15 разів.

2. Спайдермен

Приклад людини-павука може бути не менш "заразним", якщо ви хочете стати схожою на його ефектну подружку. Уважно стежте за технікою, і ви змусите працювати і всю верхню частину тіла, і живіт, і м'язи ніг. А заодно зможете поліпшити баланс, координацію і спритність. Розмісти передпліччя на підлозі - так, щоб лікті виявилися рівно під плечовими суглобами. Ноги витягніть назад. Підніміть праве коліно до ліктя. Випряміть ногу назад, продовжуючи тримати ступню на вазі на відстані кількох сантиметрів від підлоги, ніби ви крадетеся по підлозі, як знаменитий супер-герой або ящірка. Затримайтеся в цьому положенні, потім опустіть коліно у вихідне положення і зробіть те ж саме іншою стороною.

3. Стрибуча жаба

І нехай ця назва вас не бентежить. Це саме той випадок, коли "жаба" гарантовано допоможе обернутися прекрасною принцесою. Імітація стрибків земноводного дозволить вам зміцнити м'язи ніг, а заодно сідниці й прес. Встаньте на підлогу, широко розставивши ноги, носки ніг розгорніть назовні під кутом в 45 градусів. Зробіть присідання: ноги зігнуті, коліна розведені в сторони, стегна паралельні підлозі. Зчепите руки перед собою в замок на рівні грудей. Напружте сідниці і відведіть плечі назад. А тепер ... вперед! Зробіть з цього положення стрибок якомога вище і м'яко приземлився. Повторіть 15 разів.

4. Випади

Випади допомагають сформувати сексуальні сідниці і міцні ноги. Як і у випадку з присіданнями, правильне виконання попутно зміцнить і інші м'язи, в тому числі і рук. Незважаючи на те, що практика ефектних "випадів" стара як світ, це одне з тих вправ, яке допомагає спалити якомога більше калорій в проблемних зонах. Збільшити або зменшити навантаження можна, дотримуючись правила: чим ширше крок - тим інтенсивніше вплив. Можна виконувати випади з легкими гантелями. Повторіть 15 разів для кожної ноги. Увага! Якщо у вас проблеми з колінами - вправа краще замінити.

5. Віджимання

І хто сказав, що це тільки чоловіча прерогатива? Саме віджимання - "зарядка" для всього організму, яка може замінити жінці цілий комплекс вправ. За 15 віджимань ви зможете гарненько укріпити прес (він працює під час підйому), м'язи ніг і, головне, візуально збільшити груди, адже саме на неї доведеться основне навантаження. Є заради чого попітніти. Знаємо-знаємо, доведеться дуже нелегко! Пустіть в хід психологічну виверт: чим краще ви вмієте концентруватися на виконуваної техніці, тим більше у вас сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:06, 15.10.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3894

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: