Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / 10 найкращих суконь за всю історію "Оскара", які вразили світ [ФОТО]

10 найкращих суконь за всю історію "Оскара", які вразили світ [ФОТО]

Наш рейтинг складався не за принципом хронології - з усіх кращих нарядів в історії "Оскара" ми вибрали найкращі та позначили свої переваги. Дивіться та насолоджуйтесь!

201301218-klum-post.jpg (32.93 Kb)
1. Гвінет Пелтроу в Tom Ford (2012)

Так, так, у рейтингу наших симпатій саме цей наряд є найкращим за всю історію "Оскара". У світовому топі він також стабільно входить в список найкрасивіших зіркових виходів. Ми любимо цей білосніжний ансамбль Гвінет від Тома Форда за неймовірну елегантність, чистоту ліній і все те, що робить його зразком мінімалізму вищої проби. Хочеться зауважити, що минулорічний тріумф Люпіти Ніонго в схожому вбранні червоного кольору був нічим іншим, як відвертим плагіатом.

gvinet_peltrou_v_tom_ford_2012.jpeg (.14 Kb)

2. Хіларі Суонк у GUY LAROCHE (2005)

Наш другий фаворит, який також міг претендувати на перше місце в списку кращих нарядів "Оскара". Хіларі Суонк удостоїлася другий статуетки у своїй кар'єрі в 2005 році за роль у фільмі Клінта Іствуда "Крихітка на мільйон". Але це був не єдиний її тріумф у той знаменний день - вибір вбрання на червону доріжку вразив і модних критиків, і шанувальників зірки. Те лаконічне темно-синє плаття Guy Laroche з відкритою спиною досі вважається чи не головним модним тріумфом за всю історію "Оскара".

2__hilari_suonk_v_guy_laroche_2005.jpeg (.41 Kb)

3. Джулія Робертс в Valentino (2001)

Улюблениця Америки Джулія Робертс була в той доленосний день у всеозброєнні - вона не просто отримала Оскар за роль у фільмі "Ерін Брокович", але також примудрилася вибрати наряд, який модні критики США назвали найбільш елегантним ever. Все геніальне виявилося просто - чорно-білий вінтажний наряд від Valentino здавався неймовірно простим, графичним, але розкішний шлейф додавав йому пікантності. Словом, Джулія показала майстер-клас, який досі вважається вищим пілотажем.

3__dzhuliya_roberts_v_valentino_2001.jpeg (65.28 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підібрати одяг до лиця

4. Сандра Баллок в Marchesa (2010)

В тому році Сандра Баллок стала "Кращою актрисою" року, і якби за кращий наряд "Оскара" вручали окрему премію, то Сандра взяла б і її. Вона й сама виглядала, як елегантна золота статуетка у сукні Marchesa, доповнивши його простою зачіскою і червоною помадою. Без сумніву, її ретро-образ у стилі золотого століття Голлівуду показав, що вічна класика завжди в моді.

4__sandra_ballok_v_marchesa_2010.jpeg (69.31 Kb)

5. Одрі Хепберн в Givenchy (1954)

Класика жанру - легка, тонка і дзвінка Одрі в елегантному вбранні улюбленого бренду. Її любов до Живанши збагатила світ незрівнянними образами, які увійшли в галерею кращих нарядів головною ікони стилю ХХ століття.

5__odri_hepbern_v_givenchy_1954.jpeg (38.63 Kb)

6. Грейс Келлі в Едіт Хед (1955)

Саме цей наряд, сексуальний і елегантний одночасно, надихнув Гвінет Пелтроу на її знаменитий вихід в рожевому Ralph Lauren на Оскарі-1999. Розкішна Грейс в наряді складного ніжно-зеленого кольору з драпіровками увійшла історію світової моди - цей образ став символом правильного голлівудського гламуру.

6__greis_kelli_v_edit_hed_1955.jpeg (43.14 Kb)

7. Холлі Беррі в Elie Saab (2002)

Головною зіркою Оскара-2002 стала Холлі Беррі - вона не просто отримала заповітну статуетку в тому році, то також викликала справжній фурор, з'явившись в одному з найсексуальніших нарядів за всю історію червоних доріжок кінопремії. Бордове плаття з напівпрозорим ліфом, прикрашеним квітковою вишивкою, миттєво зробило ліванського дизайнера Елі Сааба головним кутюр'є весільної та вечірньої моди.

7__holli_berri_v_elie_saab_2002.jpeg (66.29 Kb)

8. Ніколь Кідман у Christian Dior (1997)

Ми сумуємо за тією Ніколь - рудоволосої, не схожою на всіх, ще не перетворилася на біляву холодну диву, яка завжди виглядає комерційно бездоганно. Тоді, у далекому 1997 році, вона робила настільки сміливі і небанальні виходи, що зривала овації всіх модних критиків. Так, наче під неї зшите плаття авторства Джона Гальяно складного зеленого кольору з орієнтальними мотивами, яке інші голлівудські зірки ніколи не ризикнули б вдягнути (всі вибирали суцільно безпечні чорні футляри або класичні жіночні пудрові сукні з шифону), викликало фурор і було названо красивим платтям Оскара .

8__nikol_kidman_v_christian_dior_1997.jpeg (.47 Kb)

9. Шерон Стоун в Vera Wang і Gap (1998)

Дуже здивувала модних критиків Шерон Стоун, яка з'явилася на червоній доріжці Оскара 1998 року в образі в стилі casual - до лілового спідниці від Віри Вонг вона підібрала просту білу сорочку Gap, яку, за її власним визнанням, запозичила у свого тодішнього чоловіка Філа Бронштейна. Сміливий хід став рідкісним випадком, коли не по дрес-коду одягнена зірка стала прикладом гарного смаку.

9__sheron_stoun_v_vera_wang_i_gap_1998.jpeg (35.37 Kb)

10. Різ Уізерспун в Nina Ricci (2007)

Різ феноменально вдалося просте зробити складним, а складне - простим. Дівочий чубчик, розпущене волосся, широка усмішка - і цей образ дівчини з сусіднього двору раптом доповнюють волани шовку від Nina Ricci з найтоншим ефектом деграде. З таким кроєм і кольором це плаття можна було піднести в образ діви - і загубитися в ньому! За свіжий погляд на класику Різ отримує своє почесне місце в рейтингу кращих нарядів в історії Оскара.

10__riz_uizerspun_v_nina_ricci_2007.jpeg (54.29 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 28.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3264

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: