Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Шопінг / 5 базових речей, які повинні бути у весняному гардеробі

5 базових речей, які повинні бути у весняному гардеробі

Багато модниць помилково вважають, що бути модним - значить мати можливість купувати багато речей. Насправді важливо вміти підбирати базовий гардероб - саме ті універсальні й підходящі вам речі, які в поєднанні між собою дають багато нових варіантів модних луків.

green-streetstyle1.jpg (30.85 Kb)
1. Кардиган

Чим універсальніша модель, тим краще. Кольорові речі, особливо з геометричними малюнками, нелегко поєднувати з іншою частиною гардеробу. А ось кардиган, наприклад, ніжно-блакитного або чорного кольору підійде до багатьох речей - білій блузі, джинсам, офісної спідниці-олівець, кардиган можна накинути й поверх сукні-футляр. Вибирайте кардиган-розлітайку, з легкої і зручної тканини.

2. Спідниця-олівець

Ще одна універсальна річ, яка при різному поєднанні верху може бути як діловим стилем, так і кежуал. Спідницю-олівець можна купити одноколірну або в смуги двох кольорів. В ідеалі - чорно-білу, білий+темний синій.

3. Маленьке чорне плаття

Весна - символ жіночності та краси. Після теплих важких речей просто необхідно побалувати себе новим платтям. Але оскільки ми створюємо базовий гардероб, то варто вибрати чорне плаття коктейльної довжини. За допомогою аксесуарів різних кольорів і фактур ви зможете створювати все нові і нові варіанти гардеороба.

4. Футболка

Без неї ніяк! Знову ж таки, при правильному поєднанні, це може бути як відмінний наряд в офіс, так і гардероб для романтичної зустрічі, а також повсякденного кежуал. На роботу ви можете ходити так: блуза+спідниця, блуза+піджак, блуза+брюки. З джинсами цей варіант буде виглядати стильно, жіночно, але при цьому наряд дуже зручний і практичний.

5. Кольорова монохромна майка

Обов'язково у вашому весняному гардеробі має бути яскрава пляма. І це - майка яскравого кольору, наприклад, салатового або насичено-блакитного. Це річ, яка буде ідеальним верхом у всіх попередніх випадках - і зі спідницею, і з брюками/джинсами, і під кардигани/жакети. Знову ж таки, універсальна річ, що переходить у літній гардероб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як створити ідеальну гардеробну з мінімум можливостей

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 18.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1721

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: