Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди, Шопінг / 7 способів носити кросівки правильно

7 способів носити кросівки правильно

Як носити кросівки, якщо вони у вашій шафі не мають нічого спільного ні з ранковою пробіжкою, ні з тренажерним залом? Як правильно інтерпретувати тему спорту, щоб не бути схожою на банальну тенісистку в короткій сукні? Кілька способів, як носити кросівки кожен день, чекають вас далі.

untitled.jpg (19.03 Kb)
Кросівки під класику

Під класику носимо кросівки тільки симпатичні, тільки на підошві помірної товщини, тільки з невеликими логотипами і тільки тих відтінків і кольорів, які, в першу чергу асоціюються з трендами, а не з тренуваннями. Одним словом - кросівки повинні бути такими, щоб їх однозначно було шкода взувати в спорт зал.

Кросівки з білою спідницею

З фасонів в даному випадку викреслюємо спідницю-олівець. Бувають приємні винятки, коли кросівки з вузькою спідницею виглядають гармонійно, але таких випадків мало. А ось білосніжна спідниця міді або міні з кросівками - це одне з найбільш вдалих поєднань, яке тільки можна придумати.

Кросівки з білими брюками

До білих штанів застосовні ті ж критерії, що й до спідниці, за винятком застереження про фасони: ніяких наглаженних стрілок і бажано - ніяких skinny. Вузькі білі брюки добре виглядають з туфлями на підборах і подовженою сорочкою.

Кросівки з кольоровим сукнею і принтами

Пряма спідниця нижче коліна в поєднанні зі стильним бомбер або жакетом поверх топа з повторюваним малюнком відмінно підходить під яскраві кросівки.

Кросівки з тренчем і пальто

Надягаємо вузькі брюки, білу сорочку, на плечі накидаємо обраний варіант верхнього одягу і шнуруем кросівки міцніше. Все геніальне просто.

Кросівки з комбінезоном

Легкий комбінезон з шовку, віскози або бавовни носите з однотонними кросівками. Особливо це стосується кольорових комбінезонів: виробники часто люблять позиціонувати такий комбінезон як піжаму - з дрібним малюнком, м'який, зручний, дуже комфортний.

Кросівки і денім

Улюблені вузькі джинси або джинси бойфренда носите з кросівками та об'ємної футболкою. Не забувайте про сонцезахисні окуляри, які додадуть образу завершеність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яке взуття носити у весняний сезон

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 21.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2500

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: