Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Шопінг / 7 речей, які ви не наважувалися вдягнути, вважаючи їх молодіжними

7 речей, які ви не наважувалися вдягнути, вважаючи їх молодіжними

Ви вважаєте, що вже вийшли з віку, коли носять комбінезони, спідницю-штани і толстовки? Помиляєтеся! Fashion-блогери демонструють, що молодіжний одяг буде вам до лиця.

a_4x-horizontal.jpg (31.96 Kb)


Спідниця-брюки. Модний британський fashion-блогер Лаура (wearingittoday.co.uk) стверджує, що такий одяг підходить жінкам будь-якого віку. Спідниці-брюки з мережив у поєднанні з туфельками на підборах виглядають неперевершено.

В'язана шапочка. Ще один стереотип: в'язані шапочки - це тільки для дівчаток-підлітків. Fashion-редактор сайту для жінок mademoisellerobot.com радить жінкам носити такі шапочки з пальто пастельних тонів і яскравими сумками.

Кросівки. Доводити, що кросівки зручні, немає ніякої необхідності. Спробуйте надіти кросівки з обтягуючими джинсами і елегантною блузкою. Подивіться на результат!

Джинсовий комбінезон. Часи, коли комбінезони носили тільки маленькі дівчинки - давно в минулому. Ось з чим варто поєднувати комбінезон: біла блузка, масивні намиста і фетровий капелюшок.

Сарафан спідниця-шорти. Більшість жінок впевнені, що такий наряд підходить дівчаткам до 12 років. Але тільки не авторка блогу Style On The Couch (styleonthecouch.com) Сара. Біла сорочка і черевики дозволять виглядати прекрасно в такому одязі в будь-якому віці.

Толстовка. Дуже зручний одяг, але виглядає трохи недбало. Вдягніть толстовку з шкіряними черевиками. Вони додадуть лиск загальному вигляду.

Завужені джинси. Зовсім не обов'язково бути 18-річною, щоб носити завужені джинси. Такі брюки будуть виглядати зовсім по віку, якщо ви надягнете їх з суворим пальто, яскравим светром і черевиками по щиколотку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як створити модний ретро-образ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 24.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1775

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: