Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / 10 обов'язкових речей, які повинна мати справжня жінка

10 обов'язкових речей, які повинна мати справжня жінка

Ніщо не робить жінку такою привабливою, як впевненість в собі і любов чоловіка. Однак якщо відкинути убік філософію і сентиментальність, стає зрозуміло, що без стильних аксесуарів в цій справі не обійтися. Отже, 10 предметів гардероба, які надають жіночність.

0801-jessica-simpson-porsche_aw.jpg (33.09 Kb)
1. Спідниця-олівець

Крістіан Діор знав, що робив, коли створював спідницю-олівець. Довжиною трохи нижче коліна, вона обіймає талію та стегна таким чином, що пересуватися в ній можна лише акуратними маленькими кроками. Через це хода стає більш плавною і витонченою, а стегна самі починають танцювати в повітрі.

2. Одяг із натурального шовку

Легкий і делікатний, шовк ідеально лягає на жіночу фігуру, повторюючи кожен вигин і невисловлене бажання. Ніжний на дотик, торкаючись до жінки, він нагадує руки коханого чоловіка і розкріпачує, що не під силу ніякій іншій тканині. Так, справжня пристрасть починається саме з шовку.

3. Червона помада

За статистикою, 72% чоловіків запам'ятовують жінку, губи якої були нафарбовані червоною помадою. Ще 30% з них - починають фантазувати про неї. Так що, незважаючи на всі забобони, у червоної помади чудова успішність.

4. Панчохи

Навіть якщо ніхто так і не дізнається, що під твоїм платтям або брюками ховаються панчохи, головне - про це знатимеш ти. Відчуття, які дарує ця маленька деталь гардеробу, безцінні: легка порочність, прикрита твоєю невинною посмішкою і таємницею, яка відома тільки тобі.

5. Підбори

"Не знаю, хто винайшов каблук на туфлях, але з тих пір всі жінки - його боржники!" - вважала Мерилін Монро і була абсолютно права. У наші дні, коли стає все важче зрозуміти, де проходить межа між чоловіком і жінкою, туфлі на високих і витонченому, немов ніжка торшера, підборах - чи не єдина висота, на яку сильній половині ніколи не піднятися.

6. Маленька сумочка

Непомітний клатч або сумочка, розміром злегка перевершує паперовий конверт, - володіють воістину неймовірною силою над чоловіками. Вся справа в містиці: їм ніколи не зрозуміти, як нам вдається вмістити в настільки маленький ридикюль все своє життя.

7. Корсет

Сьогодні корсет - елемент, в основному, еротичних ігор та тематичних вечірок. А шкода. Тому що корсет - це не тільки про секс. Це ще й про горду поставу, витончену талію і красиві груди. Який ще предмет гардероба зможе вигідно підкреслити відразу три головних козиря жінки?..

8. Парфум

Жінка - це таємниця, покрита ароматом. Все змінюється, проте пам'ять про запах жінки залишається на все життя. У кожної з нас свій аромат, який складається з дихання шкіри, блиску очей, частоти ударів серця та улюбленого парфуму.

9. Чоловіча сорочка

Мабуть, найбільш спірний елемент жіночого гардеробу. Хтось вважає його безглуздим і дурним, а хтось - приходить у захват при вигляді тендітної дівчини, недбало накинувшись на себе сорочку свого хлопця. У кожному разі, ніщо так не підкреслює жіночність, як чоловічий одяг на крихкому тілі.

10. Маленьке чорне плаття

Так - те саме легендарне плаття. Воно неодмінно має бути у кожної жінки, так як здатне, як ніякий інший предмет гардероба, зробити нас стрункішою і надати образу елегантну сексуальність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Червоний колір завоював палкі серця вуличних модників

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:30, 31.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2654

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: