Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди, Шопінг / 5 речей, які ніколи не вийдуть з моди

5 речей, які ніколи не вийдуть з моди

Сьогодні існує кілька модних трендів, які не підвладні часу. Ці наряди є в гардеробі у кожної жінки, і позбутися їх неможливо, тому що вони не виходять з моди. Чи знаєте ви, що багато з цих "вічно модних" речей з'явилися дуже давно? Однак, незважаючи на їх історію, що йде корінням далеко в минуле, сучасні дизайнери сходяться в одному - у цих нарядів велике майбутнє.

01-denim-nyfw-street-style-phil-oh-nyfw-street-day8-5b.jpg (38.17 Kb)
1. Проста біла футболка
 
Помилитися з вибором або комбінацією класичної білої футболки неможливо. Саме тому вона входить в ТОП 7 речей, які ніколи не вийдуть з моди. Білі футболки часто надягають під різні сорочки на гудзиках. Моделі з V-подібним вирізом надають зоні декольте більш гострий контур. Крім того, білу футболку можна носити практично з чим завгодно, і в гардеробі кожної жінки її можна назвати "паличкою-виручалочкою".
 
2. Брюки та штани
 
Існує велика кількість фасонів жіночих штанів. Варіюються і їх відтінки - від простих чорних до хитромудрих картатих. Кожна жінка може підібрати пару брюк по своєму смаку. Залежно від вашого настрою або створюваного образу, штани можуть підкреслити повсякденний стиль або додати зовнішньому вигляду витонченості.
 
3. Водолазки
 
Історія водолазок починається ще в XV столітті. Сьогодні вони являють собою облягаючий одяг з високим і вузьким коміром. Далеко не багато жінок люблять водолазки. Можливо через те, що вони надають образу досить громіздкий вигляд або занадто щільно облягають шию. Тим не менше, ці майки з коміром завжди згодяться в холодну пору року, адже закривають плечі і шию, дають можливість не носити шарф.
 
4. Сорочки з коміром
 
Цей наряд має ще більш давню історію, ніж водолазки. Сорочки з коміром бувають різних фасонів. Деякі застібаються на ґудзиках, інші змодельовані інакше. Звичайно, такий наряд можна частіше побачити на чоловікові, ніж на жінці. Тим не менш, прекрасна стать дуже вдало поєднує сорочки з коміром і краватки, намиста, брошки. Це безсмертна модна річ, яку завжди можна знайти в продажу.
 
5. Облягаючі джинси
 
З моменту своєї появи джинси завжди були на піку моди. Дизайнери, використовуючи таку практичну тканину, створювали різноманітність моделі, в яких можна було сходити в магазин або піти на побачення, в кіно, на прогулянку. Однак перші джинси, придумані в 1873 році, були створені далеко не для тижнів високої моди. Їх носили шахтарі і ковбої. Придумали цей вічний тренд Джейкоб Девіс і Леві Страусс. Всесвітню популярність і визнання джинси отримали в 50-х роках XX століття. Сьогодні найбільш затребуваним з них є модель skinny - облягаючі прямі джинси, які щільно прилягають до ніжок. На відміну від розкльошених моделей, вузькі джинси підкреслюють фігуру, дозволяють продемонструвати взуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим носити джинси з високою талією

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 24.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2157

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: