Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Шопінг / 15 способів виглядати стрункіше за допомогою одягу

15 способів виглядати стрункіше за допомогою одягу

Одразу визначимося, що правила, які ми наведемо нижче, не можуть зробити тебе стрункішою відразу на 5 розмірів. Для цього необхідно правильно харчуватися і займатися спортом. Але візуально схуднути хоча б на один розмір - дуже просто.

pitti-uomo-mens-street-style-day-4-121tntn.jpg (29.18 Kb)
1. Грай з одягом силуету oversized. Наприклад, шикарний светр вільного крою злегка заправ в об'ємну коротку спідницю. Такий образ приверне увагу саме до найбільш струнких і витончених частин твого тіла.

2. Заправляй топи в штани або у спідницю всього лише наполовину, задню частину залишаючи на випуск. Це візуально подовжить ноги, підкреслюючи стрункий силует, і приховає невеликі недоліки в районі талії і боків.

3. Вибирай класичні прямі джинси без потертостей та інших деталей, які привертають до себе увагу деталей.

4. Спробуй одяг силуету "пісочний годинник". Невеликий об'єм спідниці трохи приховає недоліки на стегнах, підкреслить талію і подовжить ноги. Пишні спідниці поєднуй з приталеним верхом, і, звичайно, не забудь про елегантні човники.

5. Фокусуй свої зусилля на сильних сторонах - обличчі, грудях і інших частинах тіла. Підкреслюй їх за допомогою ідеального макіяжу, вишуканою зачіски і оригінальних прикрас.

6. Підбери сукню прямого силуету улюбленого кольору. Мало того, що в ньому буде дуже зручно, воно також приховає всі ті недоліки, які ти не хочеш показувати. Щоб підсилити ефект, вибирай сукні довжиною до коліна або вище.

7. Носи взуття на підборах із злегка загостреним мисом. Це допоможе не тільки вирівняти поставу, додати грації, але й зробить тебе візуально трохи стрункішою.

8. Довгий однотонний жакет, жилет, пальто або кардиган також візуально дозволяють зробити силует більш струнким і витягнутим. Вниз одягай короткі спідниці, сукні, шорти або вузькі брюки.

9. Використовуй масивні прикраси - вони привернуть до себе всю увагу, приховуючи інші недоліки фігури.

10. Прикрась талію помітним ременем. Тільки, будь ласка, без кричущих логотипів. Ефект: тонка талія, довгі ноги і цікавий стиль.

11. Подружись з одягом, що складається з контрастних колірних блоків. Вибирай моделі з кольоровими вставками на талії, які візуально зроблять її на 1-2 розміри менше.

12. Спробуй чіткі лінії. А-силует сукні приховає важкуваті стегна і зробить ніжки ще стрункішими.

13. Інвестуй у коригуючий білизна. Я знаю, звучить банально. Але це реально працює. Не купуй таку білизну в мас маркеті. Краще відправитися в магазини, які спеціалізуються саме на корегуючому одязі.

14. Що точно не варто надягати, так це занадто облягаючий одяг, кишені з клапанами, спідниці зі складками, супер обтягуючі джинси, принт в клітку і поперечну смужку, джинсові комбінезони та болеро.

15. Вся увага на посадку. Приміряючи топ в магазині, підніми руки і подивися, чи не видно живіт. Також зверни увагу на спину. Майже завжди топи з тонкого матеріалу виставляють на загальний огляд всі проблемні місця на спині. Надівши джинси, присядь і подивися в дзеркало на себе ззаду, чи не видно в такому положенні невеликі недоліки в районі попереку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим носити бермуди

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 03.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1620

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: