Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Шопінг / 15 модних правил, як виглядати дорого без зайвих витрат

15 модних правил, як виглядати дорого без зайвих витрат

Все ще впевнені, що для того, аби виглядати розкішно та дорого, потрібно мати купу гроше? Ми доведемо, що це не так. Для вас ми підготували практичні лайфхаки, які допоможуть стати зіркою street style та Інстаграму при мінімальному вкладенні коштів.

690x460_0xd42ee42a_9217067391428677604.jpeg (26.55 Kb)
1. Охайність. Слідкуйте за одягом. Він повинен добре пахнути (періть з кондиціонером, додаючи невелику краплю денного парфуму). Зберігайте річ у прохолодному темному місці та акуратно її складайте. Пам'ятайте, що трикотажні речі не можна вішати на вішаки - так вони деформуються.

2. Наймодніші речі сезону. Мас-маркет бренди часто копіюють головні дизайнерські хіти, їх слід уникати: виглядає, як підробка, проживе один сезон. У тренд все одно не потрапите, а гроші витрачені даремно.

3. Додати ремінь до піджака. Найпростіший пояс середньої ширини складе чудову компанію подовженому жакету. Пояс слід застібати ніби вирішили надіти його в останній момент перед виходом, а кінчик неакуратно заправити трохи збоку від середини.

4. Знайти хорошу швачку. У будь-якому районі є маленькі ательє, де за невеликі гроші можна виправити недорогий одяг під вашу фігуру. Будь-яка річ, яка буде сидіти як влита вже додасть образу 100 очок.

5. Носіть яскраві човники. Жовті або сині класичні туфлі в будь-якому мас-маркет бренд виглядають так само гарно, як і в люксових марках. Схема приблизно наступна: вузькі джинси, біла сорочка і яскраві човники. В офіс підійде і бежевий варіант.

6. Нові технології. Неопрен і плексігласс знайдеться як в Zara, H & M і TopShop, так і в Lanvin і Stella McCartney. Різницю в речах із сучасних матеріалів виявить тільки професіонал. Звертайте увагу на пластикові клатчі без блиску і каменів та на світшоти, сукні або куртки з неопрену.

690x460_0xd42ee42a_13789299041428678000.jpeg (26.15 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим носити боді: три образи [ФОТО]

7. Паризький шик. Стиль залишається, тренди йдуть - сьогодні ця фраза актуальна, як ніколи. У пору індивідуалізму можна собі дозволити носити будь-яку довжину, колір і одяг у будь-якому стилі цілий рік. Головне - персональний погляд на речі.

8. Спорт. Чим гарніші ваші ноги, стегна і живіт, тим однаково красиво вони виглядають і в сірих трениках, і в сукні за мільйон доларів.

9. Мінімум аксесуарів або прикраси з характером. Забудьте про посипаних кристалами кольє і кліпси, пошукайте у мами чи бабусі фамільне кільце або підвіску, в будь-якій подорожі знайдіть свою милу дрібничку. Носіть її, не знімаючи, і потім розповідайте про неї цікаві історії.

690x460_0xd42ee42a_5201336951428678284.jpeg (26.51 Kb)

10. Мінімум макіяжу і лаку для волосся. Красиве, чисте, доглянуте волосся творить чудеса, а "залакувати" посічені кінці відправляють всі ваші зусилля в тартарари. Трохи туші, хороший тон обличчя, червона помада або smokey eyes в коричневих або сірих тонах на вечір - нічого більше.

11. Білий колір. Білі джинси, блузка і куртка - практичності нуль, тому і шикарно. Взимку total white виглядає ще розкішніше. Неважливо, скільки ви заплатили за пальто, ефект буде однаковим.

12. Кросівки. Класика жанру останніх років: кросівки або кеди в парі з грайливою або романтичною міні сукнею або сарафаном в підлогу. Ви ж не ставитеся до моди серйозно, чи не так?

13. Носіть одну сережку. А краще - дві різні. Улюблений "гвоздик" завжди з вами, а довгу (одну) сережку або кафф на все вухо вибирайте під настрій.

690x459_0xd42ee42a_118630311428678634.jpeg (22.46 Kb)

14. Сумка жорсткої форми. М'яка шкіра або її еко-варіант швидко зношуються і надають сумці неохайного вигляу. Суворі жорсткі форми натякають на дизайнерську річ і дозволяють такого аксесуару служити довше.

15. Грайте з фактурами. Шовкову сукню доповніть в'язаним кардиганом або водолазкою з вовни, завершіть образ джинсовою курткою. Влітку використовуйте для контрасту той же денім, але з тонким мереживом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:30, 15.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3208

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: